Vælg en side

Kogebogsforfatteren Johanne Mosgaard har lavet en lækker pastaret uden kød, men med masser af smag og kraft.

Til 4 personer

Ingredienser
1 spsk olivenolie
1 rødløg
2 røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
2 spsk soltørrede tomater
1 tsk stærk paprika
• 2,5 dl vegetabilsk madlavningsfløde, fx havre- eller sojafløde
Friskkværnet peber
Havsalt

Til servering
200 g champignon
500 g pasta af eget valg
Frisk basilikum

Fremgangsmåde
1. Skær løg og peberfrugter i grove stykker.
2. Varm en pande med olie og svits de hakkede løg og peberfrugter til de er godt brunede.
3. Hæld de stegte grøntsager, soltørrede tomater og paprika i en blender og blend det godt igennem.
4. Tilsæt madlavningsfløde, rigeligt friskkværnet peber og lidt salt.
5. Blend igen og smag til med ekstra paprika, peber og salt.
6. Kog pasta efter pakkens anvisning.
7. Skær champignon i små stykker. Brug panden fra tidligere og steg dem godt igennem.
8. Hæld vandet fra pastaen og hæld det på panden med champignon.
9. Hæld nu din sauce over retten og lad det simre kortvarigt.
10. Pastaretten er nu klar til at blive serveret med frisk basilikum.

Se bag om film

Johanne Mosgaard

Johanne er grøntsags nørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk – Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.

Følg Johannes arbejde på både Facebook og Instagram @Englerod.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Johanne Mosgaard – Lækre og nemme wraps

Johanne Mosgaard – Lækre og nemme wraps

Wraps er gode i madpakken, da de gør det nemt at samle en masse grønt på en velsmagende måde. Brug fx de store tortillaer, der kan købes i supermarkederne, og fyld dem med masser af grønt, hummus eller denne skønne kikærtesalat.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.