Under kunstnernavnet MacRossel spiller Niels Chr. Rossel på sækkepibe som en ægte højlandskotte. I over 30 år har han spillet på sækkepibe til internationale events og koncerter og hjemlige arrangementer, med lige fra kongehusets deltagelse til herregårds- og virksomhedsfester. Par booker ham også til deres bryllupsfester, fordi den særlige lyd af en sækkepibe passer så godt til brylluppets både højtidelige og festglade stemning. MacRossel tilbyder også forskellige whisky-events.
For booking: MacRossel
Strandvejen 22C / København Ø / 23 25 13 51 / MacRossel.dk
Æblekage med tranebær & stjerneanis
Der er intet bedre end duften af nybagt kage. Sæt kagen i ovnen lige før dine gæster kommer og servér den lun med kold vaniljeskyr. Du skal bruge: 3 æg, 50 g tranebær, 140 g rørsukker, 140 g smeltet smør, 150 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver, 4 æbler, 1 spsk. kanel, 2 tsk. knust stjerneanis, 6 spsk. rørsukker, Smør til formen. Vaniljeskyr: Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.
Thai Lanna – mad til den vellykkede fest
Festhumøret stiger med smuk og velsmagende mad bestående af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna.
Rosé Rosé
Konceptet er knivskarpt, og den gode energi helt suveræn. Mød det erfarne og sammensatte trekløver – Peter, Lars og Bo – som står bag Hellerups og oplands nye eksklusive, franskinspirerede bistrorestaurant, der er opkaldt efter en lyserød sommerdrik.