Vælg en side

Filosofien bag Simply og mantraet “keep it simply” handler om at finde den bedste smag i de naturlige råvarer og skære alt det unødvendige væk. Men chokoladeeventyret handler om meget mere end blot smag.

Der findes nok ikke noget mere enkelt end at snuppe en Simply, når du står ved kassen i Magasin eller 7-Eleven. Fx best-selleren Dark Marci med marcipan eller proteinbaren Rich Arnold med karamel og peanuts. Begge overtrukket med et tykt lag af den bedste mørke chokolade fra Elfenbenskysten. Historien bag er dog langt fra enkelt.

Designchokolade med eksperimenterende smage
For mere end ti år siden blev Simply opfundet på Magasins chokoladefabrik. Tanken var at skabe et chokoladebrand til unge mennesker, som udelukkende skulle bruge naturlige råvarer fri for kunstige aromaer og sødestoffer. Navnene på chokoladerne var ”skøre” og ”skæve” og med en designæstetik, der har gjort Simply til modebranchens foretrukne chokoladeleverandør.

Chokoladefabrikken laver også proteinbarer
I dag føres eventyret videre som en agil og ung virksomhed i Kastrup. Her er ingen begrænsninger, når nye smage udvikles i den efterhånden store Simply-familie, som i øjeblikket tæller 9 chokolade-barer, 11 chokoladebites og 3 proteinbarer – og der skulle efter sigende være flere nye proteinbarer på vej.

 


Smag på Simply med årets julekalender, som du nu får med rabat.

 

Giver tilbage til verden
Lige fra begyndelsen har Simply sat fokus på bæredygtighed og retfærdighed i deres produktion. Kakaobønnerne kommer fra småfarme i Elfenbens-kysten, hvor Simply gennem Cocoa Horizons Foundation betaler ekstra for at sikre, at farmerne og deres familier har gode levevilkår. Det betyder, at hver gang du tager en bid af Minty Cindys vanedannende sammensætning af mint, matcha, crisp og premium mørk chokolade, er du med til at sikre, at kakaofarmerne får en god løn, deres børn kommer i skole og børnearbejde undgås.

 


Simply er både chokoladebarer og proteinbarer. 

 

Chokoladebid fra øverste hylde
Simply er også involveret i et drivhusprojekt i Afrika, hvor lokale kvinder dyrker grøntsager, hvilket har forbedret sundheden og økonomien i landsbyerne. Chokoladen selv er af højeste kvalitet, og hver bar er lavet med stor omhu. Kakaobønnerne tørres i den vestafrikanske sol og forarbejdes i Holland, inden de store chokoladeblokke sendes til Danmark, hvor Simplys chocolatier skaber de tidløse og innovative varianter.

 

Chokolade-julekalender med 30 låger

Køb årets julekalender fra Simply med 15% rabat. Skriv koden ”NORD15”, når du bestiller i webshop. Tilbuddet gælder til og med den 28. november 2024.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Lav din egen lækre rugbrødsmüsli

Lav din egen lækre rugbrødsmüsli

Er der noget, der kan få dig ud af starthullerne om morgenen, er det denne ymerdrys de luxe. DET SKAL DU BRUGE: 1 kg rugbrød, 15 g mandler, 25 g solsikkekerner, 30 g græskarkerner, 50 g havregryn, 30 g honning, 25 g smør, 30 tørrede tranebær

læs mere
Beet wellington med rødbede-glace

Beet wellington med rødbede-glace

Beet it, beef! Gør klassikeren Beef til Beet Wellington og giv kødklassikeren hipster- og vegetarappeal. DET SKAL DU BRUGE (4 personer) • 2 store, lange rødbeder • 500 g markchampignon • 2 løg • 2 hvidløg • 2 kviste rosmarin • 2 kviste timian • 1 kg frisk spinat • 4 rødbeder til at juice • 4 dl hønsefond • 50 g koldt smør til at montere i sauce • 50 g smeltet smør til at pensle butterdejen med • Butterdej til indpakning • Filodej til indpakning • Salt og peber • Brøndkarse til pynt .SÅDAN GØR DU: Beet Wellington: Bag rødbeden tildækket i salt, til den er helt mør. Tjek mørhed med tandstik eller lignende. Lad den køle lidt og pil så skrællen af Svampe-duxelles: Hak de rensede svampe, hvidløg og løg, meget fint. Svits blandingen på en pande sammen med timian og rosmarin, til det er helt tørt. Det er meget vigtigt, at her ikke er væske tilbage, for så bliver butterdejen smattet. Sæt svampene til side og lad dem køle.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.