Vælg en side

Min hverdag som NORDs redaktør er travl, og selvom jeg lever sundt, synder jeg også, især mine daglige Cafe latte. Derfor tog jeg en beslutning om at starte på en frisk og få en udrensning. Det blev til en unik detox-kur med juicer fra Slowjuice Copenhagen.

Slowjuice er et fantastisk koncept grundlagt af elitesportskvinden Julie Houmann. Kuren stod på i tre dage med nypressede juicer, thebreve, Mandeldrik, Kokosvand etc. Det er af højeste kvalitet og er 100% økologisk, rent og naturligt, minimalistisk og lækkert, da de ikke indeholder nogen former for konservering og pasteurisering. Det starter  om morgenen begynder med et glas vand med en skive presset økologisk citron i og en juice hver 2-3. time. Derudover te og vand. De første to dage var hårde. Jeg fik heldigvis ingen hovedpine, men var så træt, at jeg flere gange måtte sove lidt i løbet af dagen. Men på 3. dagen skete der noget. Jeg fik min energi tilbage og var slet ikke sulten mere. Resultatet er, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg indtagerog jeg har tabt mig 2,5 kg på de tre dage, kuren optimerer ens krop. Alle juicerne smagte fantastisk og den lækre “pakkeløsning” gør udrensningen nem og overskueligt og det er noget, jeg fremover vil prioritere at gøre fast hver 6. måned.

Med Slowjuice Detox kan du opnå: Fornyet energi, forbedret fordøjelse, flad mave, frisk glød i huden og vægttab.  Der kan vælges mellem 1, 2 eller 3 dage med personlig afhenting eller levering direkte til døren i hele Danmark.

Slowjuice Cleanse

1 dag: 5 x grøntsagsjuicer, 1 x mandeldrik, 1 x kokosvand. 395 kr.

2 dage: 10 x grøntsagsjuicer, 2 x mandeldrik, 2 x kokosvand. 695 kr.

3 dage: 15 x grøntsagsjuicer, 3 x mandeldrik, 3 x kokosvand og urtete fra PUKKA. 995 kr.


error: Indhold er beskyttet.
X