Vælg en side

55° 42′ 24.3″N og 12° 33′ 58.6″E


De offentligt tilgængelige bunkers var beskyttelsesrum under krigen.

Under jorden i de gamle bunkers – som kun har en adresse angivet ved bredde- og længdegrad – bliver der både spillet musik, opbevaret vin og holdt kulturelle arrangementer. Reklamebureauet Boye & Spellerberg fik også lyst til at være med.

Det er ikke hver dag, man står med et glas champagne i et iglo-lignende rum under jorden. Men at have den mulighed til fx kundearrangementer tænkte reklamebureauet Boye & Spellerberg kunne være sjovt. For flere år siden blev de skrevet på venteliste, og nu har de deres eget bunkerrum.
– Det er en utraditionel måde at mødes til et lille uformelt kundearrangement. Og sjovt, at vi ikke en gang har en adresse, men bare koordinater – meget militært, siger Peter Boye.

Bygget under krigen

I de sidste år af 2. verdenskrig blev der bygget flere tusinde offentligt tilgængelige beskyttelsesrum i hele Danmark og igen i starten af 50’erne pga. den kolde krig. I de senere år er man begyndt at udnytte dem til forskellige formål. I Gentofte blev de under­jordiske rum i Bernstorffsparken fx forvandlet til Musik­bunkeren for syv år siden.

Mange formål

I København er der godt 350 bunkers rundt omkring. Hver enkelt består af flere rum. Ikke alle er egnet til brug, men godt 150 af dem er i dag i brug til fx øvelokaler, kulturelle aktiviteter, opbevaring af vin eller dyre cykler. Det er i dag Københavns Brand­væsen, som står for driften af de såkaldte beton­dækningsgrave.

 


Gæsterne er altid lidt spændte på, hvad der gemmer sig bag døren, ifølge Peter Boye.

Leder kom ind i kampen og tænk glæde – ikke kun succes!

Leder kom ind i kampen og tænk glæde – ikke kun succes!

Sætter vi glæde på dagsordenen, og inkorporerer glæde som et vigtigt måle­­­parameter i ledelse og blandt med­arbejdere, og som er målbart i forhold til bundlinje, såvel som succes, kroner og ører, så vil vi også kunne forvente glade medarbejdere og dermed endnu mere succes: Positivitet er lig med mere energi, flere ressourcer, innovation og øget overblik, og det smitter til kollegaer, der måske har en svær periode eller situation. Derfor er positive medarbejdere altid guld værd for en virksomhed, modsat negative attituder, der trækker energien ned og blokerer for succes.

læs mere
North Security passer på dig – og din bolig

North Security passer på dig – og din bolig

North Security er en alarmvirksomhed, der med højsikkerhedsinstallationer sætter beskyttelse af dig og din familie i absolut centrum. Bag virksomheden står en af branchens mest erfarne sikkerhedseksperter, Kenneth Johansen.
Ting kan erstattes, men ikke mennesker, og traumer kan være svære at hele, hvis man er så uheldig at blive udsat for et ubehageligt hjemmerøveri. I dag handler sikkerhed nemlig ikke kun om at forhindre den klassiske indbrudstyv i at komme ind, når vi ikke er hjemme, men i høj grad om at sikre den personlige beskyttelse døgnet rundt. Så vi helt undgår ubehagelige møder med ubudne gæster. Og det er her, North Security kommer ind i billedet. En sikkerhedsvirksomhed, som laver kundetilpassede
individuelle sikkerhedsløsninger baseret på den nyeste teknologi og mangeårig knowhow på topniveau om, hvordan man bedst sikrer sig selv, sin familie og sine omgivelser.

læs mere

error: Content is protected !!
X