Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
Tilberedning
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Pisk æg med sukker og alle krydderierne, til piskeriset laver spor i dejen. Tilsæt mælk og smør.
3. Blend mandler til mel og vend i sammen med hvedemel og bagepulver. Vend 1/3 del af hindbær i. Fordel dejen i formen.
4. Drys resten af bærrene over dejen, drys med sukker, og bag den i den forvarmede ovn i 35 minutter.
5. Server kagen med en kugle vaniljeis
Ingredienser
Kokketid: 15 minutter
Bagetid: 35 minutter
3 hele æg
150 g rørsukker
2 tsk. kanel
1 tsk. fintrevet muskatnød
1 1/4 dl mælk
100 g smeltet smør
150 g mandler
200 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
250 g hindbær
2 spsk. rørsukker
Tilbehør
Vaniljeis
En smurt firkantet form 20 x 30 cm
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Opskrift: Tarte tatin med ananas
Min absolutte favoritdessert, her er det en variation med ananas. Nyd den lun som den er, eller med flødeskum eller vaniljeis.
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Hindbærmuffin
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.