Vælg en side

27-årige Louise Find har fuld fart på livet. Hun er fremad stormende smykke-designer, leder og iværk-sætter. Hun har en vision om at skabe smukke og fantastiske smykker samt luksuriøst design, og hendes visioner er allerede omsat i synligt salg og succes med egne butikker og showrooms i både Paris og København.

– Jeg har haft interessen for design fra en helt tidlig alder. Samtidig er jeg nærmest vokset op omkring konferenceborde på produktions-virksomheder verden over. Derfor var det helt naturligt for mig at kombinere interessen for design med at producere mine egne smykker, forklarer Louise Find, der er grundlægger og CEO i 3 forskellige virksomheder; Louise Find Fine Jewellery, Louise Find Living og Statement Copenhagen.

Arbejde og passion flyder sammen i ét

Typisk for Louise tempofyldte tilgang til livet har hun parallelt nået at tage flere uddannelser; HD på Copenhagen Business School, en Bachelor of Fine Arts i tøjdesign fra École Parsons á Paris samt fra The New School i New York. Allerede under sin uddannelse på Parsons i Paris skabte Louise sin første kollektion, som blev vist på CPH-modeuge.

– For mig flyder arbejde og passion gerne sammen i ét. Jeg elsker mit fag, og jeg elsker at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Jeg arbejder gerne i et højt tempo, men holder samtidig meget af at gennemarbejde mine projekter og at levere kvalitet over for mine med-arbejdere såvel som samarbejds-partnere. Dét at arbejde med sin passion gør, at man opnår en anden tilgang til sit erhverv. Jeg prioriterer forretningen, men selvfølgelig også det at se venner og familie, når tiden er til det.

Inspireret af storbyens puls

Louise blev stærkt inspireret af sin tid i Paris, og mange af smykkerne er inspireret af stilen, livet og arkitekturen i storbyen. Blandt andet har hun fortolket bygningskomponenter fra den kendte arkitekt Georges Eugène Haussmann til smukke kjoler, blazere og mere.

– Begge min forældre er arkitekter og designere. Så passionen for arkitektur og produktudvikling kommer ikke fra fremmede. Personligt finder jeg mit frirum og min inspiration i storbyernes puls, mennesker og bygninger. Derfor ligger min nye butik også i centrum af København, på Store Kongensgade, ganske få meter fra det smukke og livlige Kongens Nytorv.

Louise leder ved eksempel og inspiration

Adspurgt om sin ledelsesstil svarer Louise ærligt, at hun håber at folkene i butikkerne og de ansatte på kontoret på Frederiksberg ser, at hun sætter et godt eksempel.

– Jeg tror meget på, at medarbejderne spejler sig i deres leder, og hvis man går foran og sætter et godt eksempel med flid, ærlighed og lydhørhed, så vil det sætte en god produktiv stemning. Desuden er det vigtigt, at man tør ansætte medarbejdere, der er dygtigere end en selv. Jeg ved måske noget om design og produktion, men mange er langt dygtigere til andre ting. Vi skal have respekt for hinandens forskelligartede kompetencer.

Paris, København og mere på vej   

Fremtiden er flere butikker og endnu mere fokus på designdelen.

– Som firma kigger vi bredt på design og produkt-udvikling, så ud over smykkerne er også et ‘living–koncept’ på vej, hvor der vil være fokus på design til hjemmet. Derudover er vi som noget helt nyt side-løbende i gang med at udbygge et salon- og skønhedskoncept, Statement Copenhagen, hvor selv-stændige skønhedseksperter kan leje sig ind i lækre faciliteter og få en smuk ramme for deres arbejde og samtidig få
klaret alt det administrative.

Lederskab for Louise er også at sætte et højt pace med klare målsætninger.

– Ja, det er virkelig en spændende tid for virksomheden og vores medarbejdere, slutter Louise Find, inden hun suser afsted til nye gøremål. 

 

NORD sætter fokus på ledelse og iværksætteri. Louise Find er et godt eksempel på den nye generation af fremad-stormende kvindelige ledere og iværksættere. Allerede i en alder af 27 har hun skabt tre forskellige virksomheder; Louise Find Fine Jewellery, Louise Find Living og Statement Copenhagen. Louise Find giver her sit syn på ledelse og iværksætteri.

 


error: Indhold er beskyttet.