NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Få tips til, hvordan du bedst får din hund til shine og være lækker. En hel del af det, klarer den dog selv.

En kort, en lang …

Brug gummibørster til korthårsracer som dobermann, rottweiler, beagle og labrador. Langhårede hunderacer skal have pelsen børstet igennem med en blød karte flere gange ugentlig eller dagligt, og de skal jævnligt til frisøren.

Bad eller ikke bad?

Hunde har ikke godt af at komme i bad for ofte. Shampoo udtørrer hundens hud, og fjerner det naturlige talglag, der er med til at rense pelsen. Men skal den vaskes, så brug en hundeshampoo, da mennesker og hunde ikke har samme PH-værdi.

Klippe negle

Hvis din hund ikke er en stenbroshund, hvor den daglige gang på asfalten automatisk slider på neglene, så skal de jævnligt klippes. Kan du ikke lide det selv, så gå til dyrlægen.

Børste tænder

Undgå paradentose – betændelse i tandkødet og knoglen omkring tænderne – og børst tænder på din hund. Hundetandbørster, en almindelig blød tandbørste eller en plastikdut, der kan påsættes pegefingeren kan anvendes. 

Rens ørerne

Alle hunde har godt af at få renset ørerne en gang i mellem. Brug en særlig væske i samråd med din dyrlæge og brug aldrig vatpinde, da de kan skubbe ørevoksen endnu længere ned. 

Gør det fra starten

Vil du gerne have, at din hund kan lide at blive vasket og føntørret, så start tidligt, og gør det til noget sjovt! Det betyder selvfølgelig ikke at bad eller tandbørstning sent i livet, er en lost case, det kræver bare lidt mere tålmodighed.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.


error: Indhold er beskyttet.
X