Vælg en side

Julefrokost med hele firmaet, julefest med den store familie eller nytårsfest med alle vennerne skal være sjov eller stemningsfuld og kræver lidt mere udstyr, end de fleste af os har på lager. Tag fat i Charlottenlund Teltudlejning og få løst jeres problemer omkring borde, stole, duge og smuk opdækning med flot service og smukke glas.

Datoerne for julefrokoster er mange steder for længst reserveret. Nu skal der bare styr på, hvordan man får dækket et smukt og kreativt eller sjovt bord. For borddækningen er både med til at sætte stemningen og forventningerne og et praktisk spørgsmål så alle sidder godt og har service at spise af. Også til juleaften, familiens julefrokoster og til nytårsaften med alle vennerne kan man have brug for en hjælpende hånd.

Få alt leveret eller hent en stabel tallerkner

Charlottenlund Teltudlejning er den rette at gribe fat i. Udlejningsfirmaet kan levere alt: borde, guldstole eller hvide Chiavari stole med flere farver hynder, duge, fine hvide tallerkner, håndpudset Chippendale bestik og lækre Spiegelau krystalglas mm., eller du kan nøjes med selv at hente en stabel tallerkner, hvis det er det, du mangler.

Det fortæller Nicolai Frederiksen, som er direktør for Charlottenlund Udlejning. Han har 17 års erfaring i virksomheden, som hans far drev før ham.

Grib fat i os, så snart som muligt, for det er naturligvis de samme datoer, alle har brug for at dække op til årstidens fester, opfordrer han.

PSSST – lige om lidt er det konfirmationstid

Før du får set dig om, bliver det forår igen. Skal I holde konfirmation, er det en god idé hurtigt at tage en snak med Charlottenlund Festudlejning, for der er run på udlejningen af fx beduintelte til de store konfirmationsdage. Teltene kan lejes i flere størrelser til 25, 50, 60 eller 80 personer. Du kan endda få et telt, hvor 200 mennesker kan sidde ved borde og spise.

Se priser på charlottenlund-udlejning.dk


error: Indhold er beskyttet.