Vælg en side

Om Allé Optik

Allé Optik er grundlagt i 1975 og synskvalitet og komfort har været forretningens kerneområde lige siden. Dette gælder især synsprøven hvor vi tager os rigtig god tid, til at afdække dine behov og krav til synskvalitet og de forskellige situationer du har brug for et optimalt syn.

Synsprøven i fokus
Vi er tilhængere af at være med i forreste række når det gælder den teknologiske udvikling inden for vores fag. Du vil derfor altid møde de mest avancerede målemetoder og mest nøjagtige teknologi, kombineret med vores efterhånden lange erfaring, når du lader os undersøge dine øjne og dit syn.

Vi elsker briller
Vi elsker briller, så du vil finde det skarpeste og bredeste udvalg af brillestel fra førende brands worldwide, som vi sammensætter når vi besøger messer i Paris, Milano, München og København. Du vil derfor se spændende briller du ikke finder mange andre steder.

Standard og speciallinser
Kontaktlinser er ligeledes en af vores styrker, og vi kan håndtere alle former for standard og speciallinser, så du er sikker på at få de helt rigtige kontaktlinser.

 
Du finder os på den eksklusive handelsgade Jægersborg Allé. Indrettet smukt og klassisk, med brillerne udstillet i flotte rammer og en elegant belysning udført af Luceplan.

Briller
Solbriller
Brilleglas
Kontaktlinser

Åbningstider

Mandag: 9:30-17:30
Tirsdag: 9:30-17:30
Onsdag: 9:30-17:30
Torsdag: 9:30-17:30
Fredag: 9:30-18
Lørdag: 9:30-14

 

Vores udvalg

Briller, brilleglas, solbriller, kontaktlinser, vores brands

 

Synsprøve eller montering af glas?

Book din tid her

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon: 39 63 35 92
alleoptik.dk
alleoptik@alleoptik.dk

 

Følg os

Allé Optik

FORKÆL DINE ØJNE

FORKÆL DINE ØJNE

Nye briller og linser er en gave til dit syn. Start dit skarpe look hos specialisterne i Allé Optik. Det er erfarne fagprofiler, der tager imod dig hos Allé Optik på Jægersborg Allé. Annette Poulsen er kvinden bag det håndplukkede optikerteam, hvor dit syn er i de bedste hænder – uanset om du er brillebruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Måske det også er derfor, at både nye og gamle kunder kvitterer med fantastisk respons på Trustpilot.

error: Indhold er beskyttet.