Vælg en side

Siomara er en erfaren behandler, som har en dyb forståelse for folks emotionelle og fysiske velbefindende. Hendes behandlinger er dybt beroligende og afbalancerer krop og sind til at hjælpe kroppens naturlige evne til at helbredes. Gennem en til en konsultationer gør hun sine klienter i stand til at udrede udfordringerne i deres liv.

Udover akupressur bruger den erfarne behandler Siomara en åndedrætsteknik med lydvibration, der har vist sig at have en større effekt end blot berøring. Det opløser hårdnakkede knuder og bærer energi dybere ind i dine energikanaler.

Med den særlige sydkoreanske akupressurteknik kombineres tryk og åndedræt, som forløser blokeringer og spændinger – både fysisk og psykisk. Udøvere stimulerer akupressurpunkter over hele kroppen til at frigøre blokeringer og spændinger og forstærke den naturlige strøm af Qi (vital energi). De fokuserer i første omgang på maven, hvor følelsesmæssig stress ofte gemmes.

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

DermoCosmetic: Din go-to skønhedsdestination

DermoCosmetic: Din go-to skønhedsdestination

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Ny sundhedsapp ”MELIO” samler alt om mental trivsel

Ny sundhedsapp ”MELIO” samler alt om mental trivsel

Kendt tv-vært med erfaring inden for selvudvikling og anerkendt Prof. Bachelor i human ernæring og sundhed er gået sammen om en ny ambitiøs sundhedsapp, som gør op med træningstyranni og selvkritik og i stedet fokuserer på vores mentale trivsel.

læs mere
Mine lændesmerter forsvandt hos Klinik La Mano

Mine lændesmerter forsvandt hos Klinik La Mano

NORDs udsendte oplevede det som lidt af et mirakel, da hun fik bindevævsmassage hos Klinik La Mano. En efterspurgt klinik med mange forskellige massageformer, træning og kropsterapi i Rødovre og nu også på Østerbro.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.