NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Siomara er en erfaren behandler, som har en dyb forståelse for folks emotionelle og fysiske velbefindende. Hendes behandlinger er dybt beroligende og afbalancerer krop og sind til at hjælpe kroppens naturlige evne til at helbredes. Gennem en til en konsultationer gør hun sine klienter i stand til at udrede udfordringerne i deres liv.

Udover akupressur bruger den erfarne behandler Siomara en åndedrætsteknik med lydvibration, der har vist sig at have en større effekt end blot berøring. Det opløser hårdnakkede knuder og bærer energi dybere ind i dine energikanaler.

Med den særlige sydkoreanske akupressurteknik kombineres tryk og åndedræt, som forløser blokeringer og spændinger – både fysisk og psykisk. Udøvere stimulerer akupressurpunkter over hele kroppen til at frigøre blokeringer og spændinger og forstærke den naturlige strøm af Qi (vital energi). De fokuserer i første omgang på maven, hvor følelsesmæssig stress ofte gemmes.

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Bliv healet ud af stressen

Bliv healet ud af stressen

Lighthause hjælper mennesker igennem stress og vender håbløshed til ny energi og målrettethed med healing og clairvoyance.

læs mere
Alle taler om hormoner

Alle taler om hormoner

Vidste du, at både stofskifte og autoimmune reaktioner, søvnproblemer og angst kan være på grund af hormonel ubalance? Og selv kvinder i 30’erne og 40’erne kan opleve disse svære udfordringer.

læs mere
WEMA Health giver overvægten baghjul

WEMA Health giver overvægten baghjul

Svær overvægt er et problem for 900.000 danskere, men med vægttabsklinikken WEMA Health, beliggende på Strandvejen, samt med virtuel konsultation, får vi nu helt nye muligheder for et stort og varigt vægttab.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X