Vælg en side

Siomara er en erfaren behandler, som har en dyb forståelse for folks emotionelle og fysiske velbefindende. Hendes behandlinger er dybt beroligende og afbalancerer krop og sind til at hjælpe kroppens naturlige evne til at helbredes. Gennem en til en konsultationer gør hun sine klienter i stand til at udrede udfordringerne i deres liv.

Udover akupressur bruger den erfarne behandler Siomara en åndedrætsteknik med lydvibration, der har vist sig at have en større effekt end blot berøring. Det opløser hårdnakkede knuder og bærer energi dybere ind i dine energikanaler.

Med den særlige sydkoreanske akupressurteknik kombineres tryk og åndedræt, som forløser blokeringer og spændinger – både fysisk og psykisk. Udøvere stimulerer akupressurpunkter over hele kroppen til at frigøre blokeringer og spændinger og forstærke den naturlige strøm af Qi (vital energi). De fokuserer i første omgang på maven, hvor følelsesmæssig stress ofte gemmes.

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Energi skaber DU selv!

Energi skaber DU selv!

Ønsker du mere energi? Du er allerede udstyret med et unikt kraftværk. Ved at give kroppen de bedste omstændigheder vil vi kunne udvinde den energi, vi ønsker hver dag.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X