Vælg en side

Vi er på en mission for at bevare et levende butiksliv

Et levende butiksliv er med til at skabe det lokale miljø og med til at skabe en bedre helhedsoplevelse for kunderne. De kan dufte den gode kaffen og blomsterne, smage delikatesserne og chokoladen i de lokale specialbutikker. De kan få gode råd og hjælpe med at finde de rigtige modeller og tøjet der passer lige til deres ønsker. De kan prøve eller smage det hele med det samme, uden at skulle sende det retur hvis det ikke passer.

Vi er på en mission for at bevare et attraktivt butiksliv og lokalområde. Vi vil gerne give dine kunder en god oplevelse og inspiration til at shoppe lokalt. Vi er glade for at kunne bidrage til det lokale butiksliv med de lokale livsstils- og shopping magasiner.

Samtidig kan vi tilbyde vores lokale samarbejdspartnere en attraktiv og effektiv mulighed for at få blive set og få respons fra de lokale kunder, når de besøger butikker, caféer, delikatessebutikker, fitnesscentre, frisører, restauranter og er aktive lokalt. Vi er her for at hjælpe dig med mersalg. Jo flere forretninger vi har med, jo flere forbrugere er der i det lokale butiksliv.

Shop lokalt i dag – hvis du vil have lokale butikker i morgen.

Rina Mardahl – Chefredaktør

Læs det nye NORD Magasin

Bestil slankekuren her

Se gæsterne fra NORD Julemarked 2023

NORD Julemarked 2024

Chefredaktørens artikler

ABONNÉR PÅ NORD MAGASINET

Bestil en NORD mulepose

NORDs største event Hos Mandalay

Frokost med Katerina Pitzner

NORD Event & Networking 4 hos Aston Martin

error: Indhold er beskyttet.