Vælg en side

Byd sommeren, glæden og festen velkommen med NORD sommermarked på Skovriderkroen den 16.-17.-18. juni 2023 inden- og udenfor i den smukke park med udsigt til vandet. Et sandt sommeroverflødighedshorn til voksne, unge og børn. Glæd jer til over 120 stande.

Foodcorner & Outlandish

Sommermarkedets absolutte hjerte er ”Foodcorner” med masser af borde og bænke under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder. Det er også her, at der dagligt fra den store åbne scene vil være koncerter og shows med kendte navne fra musikkens og underholdningens verden.
I Foodcorner pynter vi op med en ’himmel’ af paraplyer i smukke sommerfarver.

Børn keder sig ikke

Til de mindste har vi gjort ekstra ud af det med ponyridning, fiskedam, ballonshow, ansigtsmaling og et stort ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre kan tegne, male og klistre i børneteltets skønne hyggekroge og få læst eventyr op.

Sportsteltet til ham

Vi har også fokus på manden, og i sportsteltet findes et spændende univers fyldt med kvalitetsmærker inden for cykling, padelsport og sportstøj. Uden for teltet vil der være masser af aktiviteter.

Kunst, østers og champagne

Sommermarkedet har også boder indenfor på 1. sal. Et helt område med spændende udstillere fra kunst-, designverdenen, smykker, tøj, skulpturer, keramik, glas og møbeldesign. Det er også her, I støder på sommermarkedets ekstravagante østersbar. Skyl de salte delikatesser ned med champagne til verdens bedste park- og havudsigt.

Havetips, shopping og inspiration

Overalt finder I telte fyldt med spændende shopping og inspiration fra kendte brands og små lokale leverandører. Find skønhedsprodukter til spotpris, prøv behandlinger, smag på delikatesser, og fordi det er sommer, få masser af havetips og boliginspiration fra eksperterne.

Køb billetter til NORD Sommermarked NU – og spar penge

Barn fra 3 år til 12 år. 45 kr.
Early bird nu kun

25 kr.

Voksen fra 13 år+ 95 kr.
Early bird nu kun

75 kr.

Pensionist 65 kr.
Early bird nu kun

45 kr.

Familiebillet
2 voksne med 2-4 børn 245 kr.
Early bird nu kun

225 kr.

V.I.P. billet
Entré + 3 østers + 1 glas champagne
Early bird nu kun

275 kr.

Køb din billet nu på billetsalg.dk/nord
Alle billetter gælder for 1 hel dag

       

               

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.