Vælg en side

Vi har spurgt DJ og DR-radiovært Kenny Jensen om, hvordan han kan gøre din fest til en succes.

Du skal holde en uforglemmelig fest. Spørger du familiens musiknørd, om han kan sætte gang i dansegulvet ,eller en professionel?

– Fester, hvor musikken bliver bestemt og afspillet af en mobiltelefon, ender oftest med, at alle vil bestemme musikken, og man får en aften, hvor gæsterne skal forsøge at danse til 2 minutters Justin Timberlake efterfulgt af 3 minutters Volbeat.

Citat: Kenny Jensen. DJ siden 1987. Har spillet på klubber i hele Skandinavien og til kongelig nytårsfest i Hongkong. De seneste to år fast DJ for Charity Baren by Børn & Unge i Nød, og et kendt ansigt og DJ hos Eattoday og Skovshoved Hotel. Og så har Kenny stor erfaring med at sætte musik til livets fester: bryllupper, sommerfester, firmajulefrokoster og lounge-DJ til en lun og sprød fredagsbar.

 

Festen skal kunne mærkes i benene

– Du kan jo spørge dig selv, om hvad det vigtigste er? En dyr og eksklusiv velkomstdrink, gourmet-natmad eller at gæsterne får en fest, de kan tænke tilbage på med et smil på læben og mærke i dansebenet med glæde? siger Kenny og fastslår samtidigt:

– Jeg synes jo ikke man skal vælge, men prioritere musik i budgettet, da musik i den grad er med til at gøre en fest lige så god, som lækker mad og vin er.

 

Et spørgsmål om håndværk

Booker du en DJ som Kenny, kontakter han altid værten/værterne et par uger inden festen.

– Så er jeg sikker på, at jeg er optimalt forberedt og har afstemt den helt rigtige musik – og ikke mindst dress-code, så jeg ikke ender som Klods Hans til bal på slottet! Kenny griner. Han er helt med på, hvad hans job er:

– Jeg skal ikke ophøje DJ-jobbet til kunst, men det er et håndværk som alt andet, og jeg vil personligt helst bestille en maler, der har malet for mange og kan male med andet end sort og hvidt, så jeg føler mig tryg, og ved jeg er i gode hænder. Jeg ved jo, at alle årtier har deres musikalske guldkorn, og hvis jeg spiller til en fest med gæster fra 18 til 80 år, så er det vigtigt, at alle
føler, at deres ører og dansefødder bliver forkælet,
afslutter Kenny.

 

Book Kenny jensen på telefon 50 180 180 eller facebook.com/djkennyjensen

 

“At se gæster danse og feste er mit drug”

Kenny har sideløbende med DJ-jobbet været studievært på Radio 2 og Radio 100, og så kender du ham sikkert fra P4 og P7Mix, hvor han bl.a. er vært på programmet 90 i timen fredag eftermiddag – et festligt program med minder og musik fra 90´erne.

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.