Bompasserens gamle hus danner rammerne om hyggestunder og fester med et godt team, der sætter en ære i, at alt er lavet fra bunden med de friskeste råvarer.
Efter en tur i skoven, eller en rask tur på stranden, er der ikke noget bedre end at sætte sig under varme-lamperne på Bomhusets terrasse. Menukortet er stort og fristende, især Bomhusets store brunch med økologisk røræg, bacon, stegte pølser, laks og avocado, yoghurt med granola og bær, friskskåret frugt, en vaffel med honning og bær, ost og bøgetræsrøget skinke, og ikke mindst det hjemmelavede sprøde brød med dejligt smør til. Der bliver ikke sparet på de gode sager i bompasserens gamle hus. Den gamle bompasser, sørgede for, at kun de kongelige brugte vejene op til slottet.
Maden i café Bomhuset er på højt niveau og alt er lavet fra bunden.
Restaurant med afslappet cafestemning
I dag må vi gå på vejene op til slottet, hvor vi vil, men Bomhuset ligger der stadig, og er en del af Skov-riderkroen, hvor det siden 2008 har fungeret som cafe og restaurant. For tre år siden overtog Christian Masselkhi Bomhuset, og satte gang i en mindre revolution, som har gjort udflugtsmålet endnu mere populært. Christian kommer ud af en restauratør-familie med restauranter på hele Sjælland, og har fra begyndelsen haft store ambitioner med det lille sted.
− Bomhuset er jo helt unik med masser af historie og sjæl, lyder det fra Christian, som først og fremmest har relanceret køkkenet med vægt på kvalitet og styrket restaurantdelen, så Bomhuset også er en eftertragtet aftenrestaurant.
− Bomhuset er helt unik med masser af historie og sjæl
Går en ekstra mil efter kvalitet
Teamet, som består af gamle og unge dygtige kokke og tjenere, sætter en ære i høj kvalitet, og at alt er lavet fra bunden. Det betyder, at man i Bomhuset går den ekstra mil, så vi bl.a. kan få specialkoldrøget laks fra Samsø på smørrebrødet, og vildtkødet er så lokalt det kan blive: fra Dyrehaven. Der syltes, røres hjemmelavede mayonnaise og dressinger, samt bages brød i stor stil. For nok er menukortet klassisk dansk med et twist – smørrebrødskortet er et kapitel for sig. Menukortet skifter flere gange om året. Fx til efteråret er der langtidsbraserede svinekæber med knuste rodfrugter og pastinakcremer serveret med et godt glas rødvin til aftengæsterne.
Bomhuset er et populært sted at holde fest.
Lej Bomhuset til fest – i god tid!
Bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, firmafester, receptioner m.m. op til 60 personer afholdes løbende i de smukke omgivelser. Det store lyse selskabslokale har direkte udsyn til Charlottenlund Skov, og stedets dygtige kokke sammensætter festens ønskemenuer.
Snart er det jul
Glæd jer til Bomhusets hjemmelavede æbleskiver med karamelliserede æblestykker og hjemmebrygget gløgg!
Julefrokost?
Kontakt os for tilbud til julefrokosten.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Bestil nu julefrokost 2024
Julen er hjerternes fest! Kom og hold din jul med os.
Vi fejrer julen med klassisk dansk julemenu.
Michelin-magien begynder på terrassen
Med millionombygning og ny investor jagter The Samuel Michelin-stjerne nummer to. NORDs redaktør har besøgt nyåbnede The Samuel, som har en af de dybeste vinkældre og en stjernemenu lige til at plukke fra.
Hold din fest ved vandet i Hellerup Sejlklub
Sæsonen er på vej og I Restaurant Hellerup Sejlklub er vi ved at gøre klar til en god sommer på terrassen – men husk, at vi har åbent året rundt, til både frokost og aften.