Vælg en side

Rødmen, uren hud, tørhed, fedtet hud og rynker. SkinMed Solutions ’hudnørder’ om tidens specialprodukter og avancerede hudbehandlinger.

Du har sikkert hørt om den avancerede lysterapi Kleresca til probemhud? Nok også den kropsopstrammende Deep Slim, men måske ikke Celluma og BAK? Henholdsvis lysterapi til smerter og betændelsestilstande i huden og en probiotisk hudplejeserie til at genbalancere hudens barrierefunktion. Alle produkter og behandlings-metoder hører under SkinMed Solutions. Stiftet af Mikkel Schødt, som har en MSc i biokemi og er erklæret hudnørd.

Holistisk hudforståelse

SkinMed Solutions arbejder med en holistisk forståelse af huden og er specialiseret i, hvordan man både undgår ogbehandler stress- og betændelsestilstande. De hjælper klinikker og professionelle behandlere (og dermed os slutbrugere) gennem junglen af behand-linger, teknologier og dyb forståelse af huden i forhold til hudtype, alder og mange andre faktorer. Få her overblikket af hudnørden selv, så ved du mere om dine muligheder på de kosmetiske klinikker.

Hudstress?

Irritation, rødmen, akne-agtige udbrud, tørhed, fedtet og/eller skællet hud og tidlige rynker kan skyldes stress. Specialbehandlinger fra SkinMed Solutions hjælper.

Avancerede hudplejebehandlinger skaber langt hurtigere og bedre resultater end før i tiden.

SkinMed Solutions samarbejder bl.a. med:
Alfa Omega Klinikken, København, Anti Age Klinikken, Hørsholm, AK Nygart, København, Lyngby & Århus, Cure Esthetics, Charlottenlund, Klinik Evexia, Hillerød, Cosmecare, Østerbro, Aglaia Klinikken, Østerbro

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.