Vælg en side

GULDSMED Vicki Buerholt

Mit navn er Vicki Buerholt. Jeg er guldsmed og driver til dagligt mit værksted og forretning på Amager.Jeg er så heldig, at jeg kan få lov til at lave lige det jeg elsker hver eneste dag.

I lære som guldsmed
I 2005 fik jeg et job hos guldsmed Josephine Bergsøe. Her fik jeg øjnene op for de mange smukke sten og unikt smykkedesign – Jeg blev helt sikker, det var med smykker, at jeg skulle finde min niche. Året efter, i 2006, fik jeg en læreplads hos guldsmed Mette Rosgaard.Her fik jeg en dybere kendskab og viden om smykker, sten og guldsmedefaget som håndværk.

 

Selvstændig guldsmed på Amager

I 2010 blev jeg så selvstændig. Og siden har jeg åbnet min forretning på Holmbladsgade på Amager. Her har jeg hver dag muligheden for at lave det jeg elsker – smykker til alle. Jeg nærer den dybeste respekt for håndværket. Og det er for mig en ære, at jeg har muligheden for at arbejde med så gammelt et håndværk som guldsmedefaget. Det er en fantastisk oplevelse at arbejde med de bedste materialer, at skabe smukke ting, som glæder mange. For mig er det vigtigt, at alle kan få et smykke, hvis det er det, som de ønsker. Og det er den tanke, som går igen i mit smykkedesign.

 

Book en personlig aftale

Selvstændig guldsmed på Amager

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 11-17.30
Torsdag: 11-17.30
Fredag: 11-15.30
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

 

Online Shop

buerholt.dk

Følg os

GULDSMED Vicki Buerholt

Dreams do come true …

Dreams do come true …

De tre kvindelige guldsmede Signe Abrahamson, Nanna Schou og Vicki Buerholt har kærligheden til deres fag og håndværk til fælles. Alle tre går de op i at skabe både unikke smykker samt egne kollektioner, og alle tre er selvstændige og har skabt deres eget univers.

error: Indhold er beskyttet.