Vælg en side

Skovshoved Dyreklinik er specialiseret i at hjælpe hunde med skader eller kroniske smerter i led og lemmer. Her behandles brækkede knogler og kroniske smerter, og der laves kunstige hofter og sprungne korsbånd. Noget der ofte begynder med, at hunden halter.

Hunde kan fejle lige så meget i bevægeapparatet, som mennesker kan. De kan få gigt, brække knogler og få en diskusprolaps. Og de kan have medfødte lidelser i hofter og albuer, som senere i livet kan give mange smerter. Mange hundeejere opdager det ved, at hunden halter, men det kan også ses som ændret adfærd: Tristhed, aggression, manglende appetit osv. kan alt sammen være tegn på, at der er sygdom i led og lemmer.

Grundig diagnostik er alfa og omega
I Skovshoved Dyreklinik er man specialister i ortopædi. Dvs. de har specialkompetence inden for alt, hvad der har med knogler og led at gøre. De fungerer som en landsdækkende specialklinik for hofteproteser, sprungne korsbånd og andre krævende operationer. Klinikken udfører altid en udvidet diagnostik med forskellige muligheder for bl.a. kikkertundersøgelser, røntgen og skanninger. Hvilket er afgørende for vores kære firbenede familiemedlemmers helbredelse, da de jo ikke kan fortælle, hvor det gør ondt.

De  firbenede familiemedlemmer

De firbenede familiemedlemmer

Cool solseng til dit kæledyr! Floppy Dawg Just Chillin er en super cool solseng med aftagelig baldakin. Åndbart mesh tillader luft-strøm for at holde kæledyret køligt og comfy på de varme dage. Kan bruges indendørs eller udendørs.

læs mere
MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.