NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

StudiJo

Træning på stue gulvet

Træning på stue gulvet

En stol kan bruges til meget andet end at sidde på. Her får du fx to gode øvelser, du let kan tage fat i imellem møderne på kontoret. Tag så mange gentagelser du kan af hver øvelse, hold så 1 min pause og gentag 2-3 runder. Dips: Mormorarmene får en god omgang her. Hold fast i stolen med ryggen til, sænk hoften ned mod gulvet og tryk dig selv op ved hjælp af armene.

læs mere
StudiJo – øvelser på gåturen

StudiJo – øvelser på gåturen

Josephine Lippert er områdets nye personlige træner med sit StudiJo – Stærk til livet i Vedbæk. Øvelse til billede 1 & 2: Ben og arm øvelse i en og samme. Super god øvelse til at få pulsen lidt op og så synes børnene altid, det er super sjovt at blive kastet op i luften! Prøv at tage så mange du kan i træk og hold så 1 minuts pause, før du gør det igen. Øvelse til billede 3, Øvelser på gåturen: Walking lunges er en super god ben øvelse hvor du træner stabilitet og styrke. Prøv at tage 3×10 på hvert ben imens du er ude at gå en tur med familien.

læs mere
Træning på stue gulvet

Styrk din krop på stuegulvet

Josephine Lippert er områdets nye personlige træner med sit StudiJo i Vedbæk. Her viser hun øvelserne, som laves 2-3 runder med 10-15 gentagelser.
Øvelse: Squats
1. Lav en trekant med dine hænder, du kan kigge igennem .
2. Hold den i øjénhøjde hele tiden for at sikre en oprejst ryg.

læs mere
StudiJo – øvelser på gåturen

Stærk til livet

Hun er sej, hun er erfaren, og hun har prøvet på sin egen krop, hvad det vil sige ikke at kunne bruge den. Og hvordan man gør den stærk igen. Josephine Lippert er områdets nye personlige træner med sit StudiJo i Vedbæk.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X