Vælg en side

Jæger Rens Charlottenlund

Jæger Rens

I Charlottenlund ligger Jæger Rens. Her får habitten og balkjolen nyt liv – farverne står klare, og tøjet genvinder sin form og spændstighed. Jæger Rens påtager sig alle former for tekstilrens fra bukser og jakkesæt til smokings og brudekjoler, og vi formår at puste nyt liv i den trætte garderober.

Smokingskjorten eller kjoleskjorten m/vest og sløjfe vaskes og stives efter ønske – og skulle der være røget en knap eller en syning, kan vi også sørge for små reparationer. Foruden tekstiler tager vi os af skind og pelsrensning samt opbevaring af dit pelsværk udenfor sæsonen.

Gardiner og gulvtæpper klarer vi også, hvad enten de skal vaskes eller renses. Sengelinned og duge til rullevask, rulning, skjortevask, håndklæder, dyner og hovedpuder er del af vores vaskeservice.

Jæger Rens påtager sig også rensning eller vask af håndknyttede eller maskinvævede tæpper. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid ringe eller møde op i butikken og blive klogere på, hvordan vi bedst kan varetage dine behov. Ved større ordre henter og bringer vi også i Gentofte kommune.

(to af billederne er fra: Den velklædte mand)

Renseri

Åbningstider

Mandag: 8.30-17.30
Tirsdag: 8.30-17.30
Onsdag: 8.30-17.30
Torsdag: 8.30-17.30
Fredag: 8.30-18
Lørdag: 8.30-14
Søndag: Lukket

Vores ydelser

Tekstilrens og vask: bukser, jakkesæt, smokings, brudekjoler, skjorter, håndklæder, duge, sengelinned, dyner og hovedpuder. Vi klarer mindre reparationer (fx syning af en knap), skind- og pelsrensning samt opbevaring af pels udenfor sæsonen.

Jæger Rens Charlottenlund

Jæger Rens
Trunnevangen 2
2920 Charlottenlund
(Telefon 1) 39 64 10 07
(Telefon 2) 39 64 03 04
jaegerrens.dk

Jæger Rens

error: Content is protected !!
X