Vælg en side

Nye briller og linser er en gave til dit syn. Start dit skarpe look hos specialisterne i Allé Optik.

Det er erfarne fagprofiler, der tager imod dig hos Allé Optik på Jægersborg Allé. Annette Poulsen er kvinden bag det håndplukkede optikerteam, hvor dit syn er i de bedste hænder – uanset om du er brillebruger, linsebærer eller bare bekymret for din øjensundhed. Måske det også er derfor, at både nye og gamle kunder kvitterer med fantastisk respons på Trustpilot.

 

Indehavere Henrik Bense-Petersen og Annette Poulsen

 

”VI ELSKER BRILLER”
Butikken tager imod dig med et visionært indret-ningsdesign, så skarpt som dit nye syn. Udvalget af brillestel fra førende internationale og danske brands håndplukkes på messer i Europa.
Det er spændende designs, du ikke ser mange andre steder, som fx de nummererede stel fra Jacques
Marie Mage og de raffinerede briller fra Chrome
Hearts. Læg dertil et stort udvalg af nye fein-
scmecker-solbriller fra bl.a. superpopulære Céline.

 

Allé Optik står også bag Hellerup Optik på Strandvejen med samme syn på kvalitet og service.

 

OPTIMALT SYN ER I FOKUS
Avancerede målemetoder og personlig rådgivning er en hjertesag hos optikerteamet, som elsker at vejlede kunderne i netop de briller, der matcher den enkeltes behov. – Kontaktlinser er også en af vores styrker, og linseoptiker Pernille Howalt må være en af landets dygtigste på sit felt, fortæller Annette begejstret.

Opdag de seneste efterårsnyheder fra Stenströms!

Opdag de seneste efterårsnyheder fra Stenströms!

Skal foråret ose af et tilbagelænet velklædt look med streg under kvalitet, så skal du skele til Stenströms Flagship Store. I den store butik på Strandvejen, som er det svenske tøjmærkes danske flagskib, er forårsnyhederne netop er landet. Lige så eksklusivt, som det plejer at være, i kendte materialer som cashmere, uld, silke, bomuld og hør, men fuldstændigt overgivet til forårets skønne og klare farvepalet. Læg især mærke til den ’meget’ grønne på damesiden. Uomtvistelig klassisk men med et modigt twist. Udvalgt af den nye indehaver Jesper Petersen og det dygtige Stenströms-team.


error: Indhold er beskyttet.