Det er ved at være sæson for nye danske kartofler. Dette er mit bud på en virkelig nem kartoffelsalat med det proteinrige frø quinoa, sprøde grøntsager, cremet avocado og syrlighed fra citronsaft.
Tilbehør til 4 personer
• 1 kg. nye kartofler
• 100 gram rød quinoa
• 1 rød peberfrugt
• 2 håndfulde spinat
• 1 bundt asparges
• 1 stor avocado
• 1 citron
• Friskkværnet peber
• Havsalt
Fremgangsmåde
Se her hvordan man gør på nord-magasinet.dk/opskrifter
Johanne Mosgaard
Johanne er grøntsagsnørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk – Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle, der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.
Følg Johannes arbejde på både Facebook
og Instagram @Englerod.
Se mere på englerod.dk