Vælg en side

Klinik La Mano
Lægevidenskabelig faglighed og lækker velvære

Klinik La Mano er en stor og velanset massage- og kropsterapeutisk klinik i Rødovre med en afdeling på Østerbro. Klinikken har mestret at gøre massage til noget, man er villig til at køre langt efter: Her er en perfekt balance mellem høj professionalisme i kombination med det superhyggelige og eksklusive. Det er behandlinger, der virker, udført af et topprofessionelt og dedikeret behandlerteam. Klinikken er især kendt for deres store ekspertise inden for bindevævsmassage.

Effektive behandlinger for alle typer problemer
Klinik La Mano tilbyder fysiurgisk massage, bindevævsmassage, velværebehandlinger og kropsterapi målrettet en lang række kropslige og mentale symptomer, såsom ondt i skuldre, smerter ryg og lænd, hovedpine, løberknæ, irriteret skulder, musearm, iskiasnervespændinger, “tunge” og spændte ben, ubalancer i bevægeapparat, stress, depression, angst, søvnbesvær og ADHD. Behandlingerne tilbydes ofte i kombination med hinanden for bedste resultat. Klinik La Manos ’værktøjskasse’ er stor, og bygger på en årelang erfaring inden for sundhed og behandling.
Samarbejder med firmaer
Mange store firmaer benytter sig af Klinik La Manos erfarne behandlerteam. Kontakt klinikken for at høre om jeres muligheder for firmaordning.

Hvad betyder ”La Mano”?
Klinikken er opkaldt efter hånd på spansk. For her ”lytter” man med hænder og fingre, da hver krop og sind fortjener en enestående behandling.

Høj faglighed i lækre rammer med fokus på massage, kropsterapi og pilates.

Abningstider

Mandag: 9.30-20.00
Tirsdag: 9.30-20.00
Onsdag: 10.00-20.00
Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Følg os

Klinik La Mano

Måske verdens bedste massage?

Måske verdens bedste massage?

Klinik La Mano har åbnet ny afdeling på Østerbro. Bindevævsmassage, klassisk massage, ansigts gua-sha og meget mere. Gælder for La Mano Basic 60 min. på Østerbro. Spar 50% / NORMALPRIS 610 KR. / DIN PRIS 305 kr.

error: Indhold er beskyttet.