The Samuel genopstår som Michelin alacarte-restaurant
Fra fast menu til alacarte
The Samuel har nemlig droppet den faste menu med 11 retter til fordel for alacarte-kortet. På den måde er der større mulighed for at vælge efter pengepung og smag. Fx ’nøjes’ med stegt pighvar med et udvalg af guld-kaviar, rosenkål og sauce blanquette til 425 kr. skyllet ned med et glas champagne til 350 kroner. Man kan også gå planken ud og lade sig forkæle med Jonathan Berntsens tårnhøje niveau i rigelige mængder. Han holder stadig fanen højt inden for det sydeuropæiske køkken – ”intet køkken uden en pastaret”.
Vinkælder i top fem
Dertil kommer et vinsortiment udover det sædvanlige. Det alderstegne og klassiske er i fokus, og efter ombygningen har Jonathan, der også er sommelier, og Rasmus, som er en stor vinkender, endelig fået den vinkælder, de har drømt om.
– Vi har fået så meget vin nu, at vi kan konkurrere med de bedste i top fem. Også på prisen, siger Rasmus om den store vinkælder, hvor der i skrivende stund er for 7,5 millioner kroner i værdi.
Jonathan Berntsen
Kok og sommelier. Uddannet i Sydfrankrig og har bl.a. arbejdet for Prémisse (i dag AOC) og for Jan Hurtigkarl. Stod bag Clou før han sammen med Rasmus Knude åbnede The Samuel. Begge hans restauranter har fået tildelt en Michelin-stjerne. Også kendt med McDonald’s gourmetburger. Privat har han en kæreste og børnene Samuel og Josephine.
Rasmus Knude
Lang karriere med shipping og bestyrelsesarbejde. Bor i Hellerup og danner par med Louise, som har tre døtre.
Michelin alacarte
Restaurant
Vine
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Aften
Torsdag: Aften
Fredag: Aften
Lørdag: Aften
Søndag: Lukket
Følg os
The Samuel
Michelin-magien begynder på terrassen
Med millionombygning og ny investor jagter The Samuel Michelin-stjerne nummer to. NORDs redaktør har besøgt nyåbnede The Samuel, som har en af de dybeste vinkældre og en stjernemenu lige til at plukke fra.
The Samuel bliver herrer i eget hus
Med millionombygning og ny investor jagter The Samuel Michelin-stjerne nummer to. NORDs redaktør har besøgt nyåbnede The Samuel, som har en af de dybeste vinkældre og en stjernemenu lige til at plukke fra.
Michelinrestaurant The Samuel
NORDs redaktør lod den prisbelønnede gastronomi træde i baggrunden i en samtale om venskab og forretning med stjernekok Jonathan Berntsen og stjernevært Rasmus Knude.