Om Mielcke & Hurtigkarl
Vi har ingen dogmer, bortset fra lysten og nydelsen i sig selv.
Vi nærer den samme ærbødighed for en undseelig porre som en smuk hummer.
Vores vine møder maden i en uhøjtidelig dans for sanserne, hvor både kontrasten og harmonien er kærkommen.
Japanske ingredienser og æstetik er vores muse, men ikke vores mål.
Vi tror på klassikere, bare ikke i en klassisk forstand. Imens lader vi os føre gennem sæsonerne af naturen, der omgiver os. Det er vores sande guide for velsmag.
Passionen for vin har dyb tradition i huset.
Vores intuition hjælper os med at vælge hvilken vin der kan løfte en ret eller tøjle den, efter behov.
Vi blander kult med det okkulte og sætter en ære i at vælge vin fra producenter, der respekterer deres ’terroir’.
Vi ønsker at balancere det klassiske med det innovative. Vi lader os forføre og ændrer vinmenu efter en pludselig impuls eller vejrets skiften.
Som det lette alternativ serverer vi også en menu af hjemmebrygget kombucha.
Private dining
Vores private dining giver dig mulighed for at nyde vores menu, vin og værtskab helt privat. Vores private dining kan finde sted i enten Orangeriet eller i en af spisestuerne på First Floor.
Restaurant
Private Dining
Events
Åbningstider
Restauranten
Tirsdag: 18-24
Onsdag: 18-24
Torsdag: 18-24
Fredag: 18-24
Lørdag: 18-24
Kontor
Tirsdag-Lørdag 13-18
“…in a constant metamorphosis with nature as the driving force, guided by us.”
– Restaurant Mielcke & Hurtigkarl
Følg os
Mielcke & Hurtigkarl
Thomas Amir Korby: – en sommeliers bekendelser
Sommelier, Restaurantchef & Medejer
Mielcke & Hurtigkarl – Frederiksberg Runddel – Frederiksberg