Vælg en side

Yournurse møder et stigende behov for terminale forløb i eget hjem. Det vil sige at skabe de bedste rammer om en værdig død. 

 

For nylig blev Yournurse – en af landets støtvoksende private sygeplejerskebureauer – kontaktet af en pårørende til en døende. I stedet for at tilbringe sin sidste tid på et hospital, ønskede familien at give deres far en tryg og smertefri sidste tid. Og det sker for mange mennesker ifølge indehaver Johanne Sand bedst i eget hjem.

Færre smerter i eget hjem

– Vi yder en specialiseret indsats i tæt samarbejde med en læge, hvor patienten får den rette smertelindring og terminal sygepleje, så familien og den terminale kan koncentrere sig om hinanden, siger Johanne Sand. Sygeplejersker fra hendes højt specialiserede team af sygeplejersker og læger ydede familiens far terminal hjælp døgnet rundt, så det for alle parter, blev den trygge og rolige afsked, de havde ønsket. 

 

Kvalitetspleje på den sidste rejse

Yournurse yder sygefaglig hjælp til en lang række situationer, bl.a. palliativ og terminalpleje i eget hjem i tæt samarbejde med øvrige omsorgspersoner. Samarbejder med Dansk Sundhedsforsikring, Kysthospitalet Skodsborg og den private vagtlægeordning Privatlægen (Hellerup). Der tilbydes skræddersyede dag- og døgnbehandlingsforløb. 

Fra 550 kr. pr. time hele døgnet

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

error: Content is protected !!
X