Vælg en side

Det private sygeplejefirma Yournurse hjælper patienter tilbage til det gode liv efter en operation.

Det er ikke bare ældre patienter, som nyder godt af Yournurses kompetencer – et stærkt privat sygeplejeteam i Nordsjælland. Sygeplejerske og indehaver af Your-nurse, Johanne Sand, og hendes sygeplejersker, hjælper også yngre patienter på fode igen efter fx knæ- eller hofteoperation. Oftest i samarbejde med fysioterapeuter, diætist og altid en læge. Nogle patienter udskrives til genoptræningscentre, her rykker Yournurse også ud.

Stor forskel at være i eget hjem

Yournurse hjælper bl.a. en 56-årig kvinde fra Nærum dagligt klokken 8-15 med alt fra personlig pleje, alle måltider, koordinering og planlægning, holde orden på hendes stue, gå/køre ture ud af huset, til at sikre at hun får sin medicin og hvile. Dette i tæt samarbejde med genoptræningscentrets personale.

– Det gør en stor forskel for mennesker, der skal igennem et gen-optræningsforløb, at man forsøger at genoprette/bibeholde de faste hverdagsrutiner fra før operationen, om man udskrives til eget hjem eller til genoptræningscenter. Følelsen af ikke at skulle skal undvære sine nærmeste og evt. arbejdstilknytning. At man dagligt får pænt og rent tøj på, sin egen parfume, får sat sit hår. Det skaber kontinuitet og forebygger nedtrykthed, og giver ro til, at klienten kan restituere, fastslår Johanne Sand fra Yournurse. 

Yournurse

Privat sygeplejeteam bestående af sygeplejerske Johanne Sand og hendes tilknyttede sygeplejersker, alle håndplukket ud fra deres personlighed, erfaring og specialer. Yournurse samarbejder med Kysthospitalet Skodsborg og den private vagtlægeordning Privatlægen (Hellerup). Yournurse tilbyder skræddersyede dag- og døgnbehandlingsforløb.

Fra 550 kr. pr. time hele døgnet.

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

Hjælp dit barn til en god nattesøvn

Hjælp dit barn til en god nattesøvn

De fleste forældre oplever på et eller andet tidspunkt udfordringer med deres lille barns søvn. Søvnen er utrolig vigtig for  barnet, da det er under søvnen, at kroppen og hjernen restituerer sig. Det er også under søvnen, at erindringer og nye færdigheder bliver lagret i hukommelsen.

læs mere
Hvad er core træning?

Hvad er core træning?

Coretræning er træning af mavemuskulaturen, inklusiv de skrå mavemuskler, samt hofterbøjerne/mellem-gulvet på forsiden af kroppen.

læs mere
error: Content is protected !!
X