NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Svær overvægt er et problem for 900.000 danskere, men med vægttabsklinikken WEMA Health, beliggende på Strandvejen, samt med virtuel konsultation, får vi nu helt nye muligheder for et stort og varigt vægttab.

Det er den nyeste sundhedsvidenskab i kombination med specialister og digitale løsninger, der udgør WEMA Health. Et forløb dedikeret til mennesker med svær overvægt, som bliver mødt fordomsfrit og får tilbudt to typer af hjælp: Medicinsk i form af den nyeste medicin til behandling af svær overvægt fra Novo Nordisk og livsstilsmæssigt i form af motiverende forløb med kliniske diætister og coaches inden for kost og motion. Den videnskabelige dokumentation for medicinen alene lover et gennemsnitligt vægttab på knap 20 procent. Lægger man livsstils–ændring og de bedste digitale løsninger oven i, er der mulighed for at gøre et stort vægttab til et varigt vægttab. Bag WEMA Health står et af landets førende digitale sundhedshuse, rådgivet af professor Filip Krag Knop fra Gentofte Hospital.

Medicin regulerer appetitten
Medicinen, der anvendes, indeholder GLP-1 (Glukagon-like peptide-1), opkaldt efter det tarmhormon, som blandt andet regulerer appetitten. Mange med svær overvægt er konstant sultne, og medicinen giver mæthedsfølelsen tilbage igen. Man skærer derfor helt naturligt ned på fødevareindtaget. Medicinen er til personer med svær overvægt: BMI skal være 30 eller derover ELLER over 27 i kombination med diagnosticerede følgesygdomme af overvægt. Eksempelvis forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal eller hjertekarsygdom. Udover at give et stort vægttab så forbedrer medicinen også mange risikoparametre for livsstilssygdomme som fx diabetes og hjertekarsygdomme.

Join WEMA Health
Programmet kræver, at man bliver medlem af WEMA Health. Det strækker sig over 12 måneder, men potentielt længere, da forskningen viser, at det tager lang tid at omstille kroppen til en ny vægt, lavere fødeindtag og ny livsstil. Hos WEMA Health sker det ved et gennemtestet program bestående af moderne vægttabsmedicin, lægeundersøgelser og samtaler med livstilscoaches, samt en app til en digital supportplatform. På nuværende tidspunkt findes WEMA Health kun i Danmark, men forventes, i løbet af dette og næste år, at blive udbredt til flere lande.

WEMA Health hvordan?

Trin 1
Gratis og uforpligtende samtale om WEMA Health programmet.

Trin 2
Blodprøvetagning for kontrol af stofskifte, kolesterol, blodsukker, nyre- og levertal.

Trin 3
Lægekonsultation m. kontrol af blodprøveresultaterne, gennemgang og recept på GLP-1 medicin, informationspakke og udlevering af digital connected vægt.

Trin 4
Personlig coach planlægger mål for vægttab, kost og motion.Efter 6-9 måneder opnås maksimalt vægttab

Trin 5
Efter 12 måneder tages på ny blodprøver. Disse gennemgås ved lægesamtale og det videre forløb aftales.

Pris: 1.200 kr. pr. måned
+ 1.200-2.500 kr. pr. måned for medicin, afhængig af dosis. Medlemmer kan når som helst melde sig ud uden binding.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X