NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Indehaver og dyrlæge Claus Sloth tager temperaturen på tidens øgede krav til kæledyrenes trivsel, og hvad det betyder for livet på dyreklinikken.

 

I disse specielle tider kommer vores kæledyr til at betyde endnu mere for os, end de har gjort før. De tilfører os ofte den tryghed og adspredelse, som vi har behov for, når vi oplever en krise, hvad end det er på det mere personlige plan eller – som nu på mere globalt plan.
På Skovshoved dyreklinik er vi fuldt ud bevidste om den samhørighed, der er mellem ejer og kæledyr. Vi oplever en forøget opmærksomhed omkring kæle-dyrenes velbefindende og livskvalitet, hvilket ud-mønter sig i øgede krav til vores kapacitet på klinikken, både i form af travlhed, men ikke mindst i forhold til vores kompetencer.

 

Fra negleklip til komplicerede benbrud

Som både lokalklinik og henvisningsklinik i ortopædi arbejder vi konstant på at forbedre vores serviceniveau og vores faglige kom-petencer og har et meget udviklet samarbejde med kolleger omkring de
henviste patienter. Vores team på tre dyrlæger, tre autoriserede veterinær­sygeplejersker og fem veterinærstuderende står, sammen med vores meget veludstyrede klinik, klar til at modtage dit kæledyr og
dig.

 

kæledyr

”Vi lever i en udfordret tid og mere end nogensinde spiller kæledyr en vigtig rolle for os,” siger dyrlæge Claus Sloth.

 


error: Indhold er beskyttet.
X