Vælg en side

De hyggelige gader i indre Nordhavn er i konstant bevægelse. Nye butikker og spændende koncepter skyder frem i en bydel hvor havet, motion, livsnydelse og eksklusiv shopping går op i en højere enhed.

Det summer af liv fra cafeer, luksus-supermarked, frisører, delikatesseforretninger, kunstbutikker og mange andre. Og som regel med havblik i de små, fine gader, som udgør Århusgadekvarteret i indre Nordhavn. Området, som de seneste år har undergået en kolossal forandring fra industrihavn til moderne og bæredygtigt boligområde med et sprudlende for-retningsliv i vækst, herunder nye spisesteder og muligheder for at røre sig. Tag fx en dukkert eller løb op på Konditaget.

Yoga, cykeltøj og vin med mere

Havnen lever og vokser, og her i foråret ses det bl.a. med ankomsten af tre nye indflyttere. Islandske Karen Halldórsdóttir rykker med sit eksklusive Hot Yoga-koncept Dóttir HotYoga ind i Sassnitzgade. Pas Normal Studios ankommer til april med teknisk og perfektsiddende cykeltøj kombineret med visionær æstetik, og Kenn Husted, der står bag en række kendte københavnske barer, restauranter og Husted Vin, barsler med sit helt nye koncept, Centralen.

 

Besøg NORDs butikker her:

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.


error: Indhold er beskyttet.
X