Vælg en side

Den franske Comtes de Champagne er slank, stilren og med en meget flot balance. Champagne huset Taittinger blev grundlagt i 1734, og er dermed det 3. ældste stadig eksisterende champagne hus.

De var med til at udvikle en champagne der var lettere i stil, og mere imødekommende. Deres top Champagne: Comte de Champagne er kendt for at være en af de bedste Blanc de Blancs (100% Chardonnay)

Druerne til Comtes de Champagne kommer fra husets egne marker, og de er helt unikke indenfor stilen af 100% brug af Chardonnay druer.

Smagen er blød, eksotisk og meget behagelig. Det er en af de top champagner der appellerer til det bredeste publikum. Leisner Wine på Dyssegårdsvej i Hellerup er din lokale og førende ekspert og forhandler på unikke valg af champagner, vine, spiritus og særlige specialiteter.

Du får hos Leisner Wine en professionel vejledning og en service ud over det sædvanlige.

 Deltag i konkurrencen og bliv vinder af en lækker champagne :

Leisner Wine · Dyssegårdsvej 18 · 2900 Hellerup · Telefon 21 38 54 90 · www.leisnervine.dk

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Tilmeld dig vores nyhedsbrev – Klik her
2. “Tag” en ven du vil dele champagnen med

Like os på Facebook her

Konkurrencen udløber onsdag den 28. november, hvor vinderen trækkes. Vinderen bliver offentliggjort på NORD Magasinets Facebook side https://www.facebook.com/nordmagasinet/, så husk at like NORDs FB side.

Præmien kan ikke ombyttes til andre varer, og tages ikke retur.

error: Content is protected !!
X