Vælg en side

Plantebaseret – ligetil og uden kompromisser, men med en fælles vision om at gøre god plantebaseret mad lettere tilgængeligt, blev Planteslagterne en realitet i sommeren 2018.

Planteslagterne vil tilbyde alt det, en slagter gør og mere til – bare 100% plantebaseret og vegansk. De udvikler og fremstiller derfor plantebaserede bøffer, deller, pålæg, postejer, pandestege m.m., til både det kolde og varme bord.

De sætter en ære i, at udvikle produkter i den højeste kvalitet som kommer hele smagspaletten rundt – inklusiv umami – uden nødvendigvis at smage eller ligne kød. Alt er håndlavet, og leveres på frost, så de kan holdes fri for kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, og granulater, imens smag og friskhed er i top, med en fantastisk smag af planter og krydderier.

Planteslagterne har til dagligt base i Kødbyen, og leverer til catering, kantiner, restauranter, det offentlige, hoteller og alt derimellem. Men de starter nu levering til den private forbruger via en særlig kickstarter.com kampagne, hvor deres plante kasser kan bestilles nu…

Derfor kan du nu vinde 2 x The Plantastic Mega Box til en samlet værdi af 978 kr.

Præmien indeholder i alt: 8 x burger, 8 x rødbede bøf, 12 x dild deller, 400 g. Postej, 1000 g. Kødfrie kødboller, 2 x bønne sauce, 2 x tomat sauce, 2 x planteslagterne forklæde og 2 x printet opskriftsbog.

Deltag i konkurrencen og bliv vinder af de 2 x veganske plantebaserede Mega boxe fra Planteslagterne i Kødbyen. :

Planteslagterne · Slagtehusgade 44 1.th. · 1715 København V.· Telefon 24 49 40 34 · www.planteslagterne.dk

 

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Tilmelde dig vores nyhedsbrev
2. Tag den person, du vil dele med

Like os på Facebook her

Konkurrencen udløber onsdag den 20. marts, hvor vinderen trækkes. Vinderen bliver offentliggjort på NORD Magasinets Facebook side https://www.facebook.com/nordmagasinet/ så husk at like NORDs FB side.

error: Content is protected !!
X