NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hos Nordic Aesthetic Beauty Academy i Hørsholm kan du både blive uddannet kosmetolog og få smuk hud med en lang række af tidens bedste skønhedsbehandlinger. 20 års erfaring danner grundlaget for det høje niveau.

Hvide, stilfulde behandlerbrikse på række, hylder med internationale hudplejebrands, kendt for deres resultater – bl.a. Medex og Guinot – og ikke mindst Joelle Paris, som den nye, store hudplejeklinik og kosmetolog-skole er inspireret af. Vi er på besøg hos Nordic Aesthetic Beauty Academy i Hørsholm, i daglig tale Naba Beauty. Bag står Rania Tamim. Et kendt ansigt i skønhedsbranchen med 20 års erfaring. Hun er både en dygtig kosmetolog og negletekniker. Har arbejdet i andre skønhedsklinikker og egne tidligere klinikker, ligesom hun har også har stået for uddannelse af negleteknikere. Nu gælder det fremtidens kosmetologer.


Skolen er for alle interesserede, der fås også små kurser og lækre elevbehandlinger til nedsat pris.

Grundig uddannelse

Uddannelsen varer et år for at sikre, at eleverne kommer igennem de krævede fag for selv at blive dygtige kosmetologer: Anatomi, fysiologi og selvfølgelig alle facetter inden for skønhedspleje. Du kan også blive hudterapeut hos Naba Beauty. Det tager seks måneder. Begge uddannelser består af et grundigt pensum og afsluttes med en læge-eksamineret prøve. Endelig kan du også få et minikursus i mesoterapi og makeup. Fælles for det hele er den høje faglighed, og i danske sammenhænge den nye måde at drive skønhedsskole på, inspireret af skønhedstrends fra Dubai.

Joelle Paris kun i Naba Beauty

Rania Tamim har nemlig igennem årene haft skønhedssamarbejde med førende navne i Dubai, først og fremmest Joelle Paris, som er skabt af Joelle Mardinian. Et af tidens mest populære luksusbrands med highend produkter til hud, hår og makeup. Som elev bliver du introduceret til Joelle Paris-universet, da Naba Beauty som den eneste klinik i Danmark fører produkterne. Noget andet unikt ved Naba Beauty er, at du undervises i alle behandlinger, og du ikke skal bekymre dig om at finde en praktikplads. Uddannelsen er nemlig inklusiv praktik på skolen, og du har også mulighed for at arbejde på klinikken under og efter din uddannelse.


Nordic Aesthetic Beauty Academy tager elever ind til forårsholdene.

 

Nordic Aesthetic Beauty Academy

Lægeeksamineret kosmetolog- og hudterapeutuddannelse samt kurser i bl.a. mesoterapi og makeupartist.
Mulighed for afdragsordning.
Uddanner løbende.

Kontakt klinikken for mere information.

Vampyr PRP-behandling

Opstrammer huden, forskønner hudtonen, udjævner ar, linjer og rynker.

2.500 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X