Vælg en side

Søren giver dig tips og info til den veganske livsstil.


Vidste du at:
Kvægbrug er skyld i op til 91% af afskovningen af Amazonas regnskov. (World Bank. ’Causes of Deforestation of the Brazilian Amazon’)

Vidste du at:
Google Trends viser, at antallet af søgninger på ’vegan’ steg med 90% i 2016, hvilket gjorde veganisme til den førende sundhedstrend i både USA og UK. (veganfoodandliving.com)

Vidste du at:
Pescetar – er en person der ikke spiser kød, men som spiser fisk og mælkeprodukter. Vegetar –  er en person der hverken spiser kød eller fisk, men som spiser mælkeprodukter. Veganer – er en person der intet animalsk spiser.

Vidste du at:
Der bruges ca. 43.000 liter ferskvand til at producere 1 kg bøf. (Water Resources: Agricultural and Environmental Issues, bioscience vol 54.)

Vidste du at:
I Danmark bliver der hvert år aflivet næsten 30.000 tyrekalve lige efter fødslen,fordi de ikke kan bruges til mælkeproduktionen og ikke er rentable til kødproduktion. (Samvirke)

Vidste du at:
Bill Clinton, Ellen Degeneres Bryan Adams, Ariana Grande og Woody Harrelson er alle veganere.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Bliv veganer og red jorden

Bliv veganer og red jorden

Vi er nået til vejs ende i vores tema om vegansk livsstil, og hvad er bedre end at afslutte med den seneste forskning, som slår det fast med syvtommersøm: Plantebaseret kost er ikke bare sundt, det kan også redde jorden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.