Vælg en side

Er du fuldt opdateret på hvad mangel af hormoner gør ved din krop? Find ud af det her.

Hormoner skal der til

Men de skal være i perfekt balance. For lidt eller for meget af et hormon kan føre til sygdomme eller skavanker. Vi sætter fokus på de livsnødvendige hormoner.

Overgangsalder er et langt kapitel

Flere år før en kvinde kommer i overgangsalderen, begynder niveauerne for østrogen og progesteron at svinge op og ned, og det kan være forklaringen på depressioner, søvnløshed, hovedpiner,  og vægtøgning.

Hormonforstyrrende stoffer

Der er hormonforstyrrende stoffer overalt. Fra vandplastflasken, du drikker af, til cremen, du smører i ansigtet, og dit barns legetøj. Det forøger risikoen for kræft , især taler man om cocktaileffekten: Hvad sker der, når alle de forskellige stoffer går ind i kroppen? Download appen Kemiluppen og scan dine plejeprodukter for farlig kemi.

Hormonelle mænd

Alle mænds testosteron-niveau falder med alderen. For nogle en udfordrende perioder ligesom kvinders overgangsalder, hvor manden bl.a. oplever træthed, nedsat sexlyst, livskriser, vægtøgning m.m.

Boost dine hormoner

Bælgfrugter, frø og nødder er gavnligt for kvinder i alle aldre – og klart også for mænd. Sprængfyldt med planteøstrogener, som i et vist omfang kan rette op på den østrogenmangel, kvinder i klimakteriet oplever.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:


error: Indhold er beskyttet.