Vælg en side

Hvordan finder man den bedste skole? Og hvad skal der i rygsækken, når barnet for første gang sætter sig på skolebænken ligesom tusindvis af andre drenge og piger efter sommerferien.

 

Antal skoler

Ifølge de senest opgjorte tal fra Børne- og Undervisningsministeriet er der 1070 folke–skoler og 550 friskoler og private grund–skoler. 78,5 procent af eleverne fra 0.-9. klasse går i en folkeskole, mens 18,1 procent af eleverne går i fri- og privatskoler.

Sådan finder du ’den bedste skole’

Hvis du gerne vil vide, hvor god dit barns kommende skole er, så skal du indtaste skolens navn på Børne- og Undervisnings-ministeriets hjemmeside. Her er tal, der både siger noget om karakterniveauet og om, hvor god trivslen er. uvm.dk

 

Husk lige lyset!

Velvære og trivsel hænger sammen med godt lys. Sørg for, at dit barn har lys nok på værelset. Børnelampen med skønt ugledesign fra Ellos passer godt til skolebarnets første år.
Markslöjd 639 kr.
ellos.dk

 

Forbered dit barn på skolestarten

”Min dag i nulte” gennemgår en skoledag med tilhørende spørgsmål og aktiviteter, så det bliver nemmere for både børn og voksne at tale om, hvad der sker i skolen. Bogen er skrevet af Ina Victoria Haller, illustreret af Peter Bay Alexandersen og udviklet i samarbejde med Red Barnet og Mary Fonden, så børn kan lære at begå sig i et fællesskab og undgå ensomhed, mobning og uheldig adfærd.
Køb på carlsen.dk

 

Lidt men godt i rygsækken

Rygsæk, foldeudpenalhus, madpakke og drikkedunk i medium størrelse. Skolerne i dag har masser af udstyr, så du behøver ikke fylde rygsækken med en masse. Tre gode skriveblyanter, farve–blyanter, en blyantspidser og et viskelæder, burde være nok. Skær gerne lidt grøntsager til at holde blodsukkeret stabilt med.

Besøg NORDs butikker her:


error: Indhold er beskyttet.