Vælg en side

Hvilke celebrities er veganere? Hvilke konsekvenser har kødproduktionen i Danmark? Få svaret her.

1. Vidste du det… Op mod 20.000 danskere har nu været veganere i 22 dage. Det tidsrum, det siges at vænne krop og psyke fra en animalsk baseret kost til plantekost. Som deltager får du opskrifter og hjælp fra erfarne veganere.
veganerudfordringen.dk

2. Sundhedsstyrelsen har efter i årevis at have nægtet at komme med vejledende sundhedsråd til forældre, der giver deres børn vegansk mad, ændret mening.

3. Disse celebrities er på den efterhånden lange liste af kendte veganere: Miley Cyrus, Ariane Grande, Joaquin Phoenix, Jennifer Lopez, Bryan Adams, Woody Harrelson, Natalie Portman og endda Bill Clinton, der offentligt har udtalt sig om sit vægttab efter at have levet på plantekost.

4. Kødproduktion bidrager med flere drivhusgasser end alle biler, lastbiler og fly til sammen.

5. Fra at have serveret 20 kilo foie gras hver uge bliver Michelin restauranten Gauthier Soho i London 100 procent vegansk i løbet af de næste to år. Grunden? Indehaver og chefkok Alexis Gauthier begyndte at lytte til dyreaktivisters argumenter og blev selv veganer.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Bliv veganer og red jorden

Bliv veganer og red jorden

Vi er nået til vejs ende i vores tema om vegansk livsstil, og hvad er bedre end at afslutte med den seneste forskning, som slår det fast med syvtommersøm: Plantebaseret kost er ikke bare sundt, det kan også redde jorden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.