Vælg en side

Bag begge klinikkerne er ejer-teamet fra venstre Hasse Rønager, Anne Falch Rønager og Claus Rislin.

Implantatklinik København og Smiledesigns er kompetencecentre for alle slags tandbehandlinger. Fra tandrensning til avanceret kirurgi, eget porcelænslaboratorium, implantater og kosmetisk tandretning. 

 

Der er kunst på væggene, levende lys og friske blomster i de fornemme lokaler. Implantatklinik København skiller sig i den grad ud fra andre tandlægeklinikker. For udover den imødekommende stemning får du adgang til et stort team af engagerede tandlæger og medarbejdere med hvert deres kompetenceområde. Om du skal have nye implantater – et af klinikkens absolut kerneområder – have foretaget avanceret plastik-kirurgi i tandkødet eller almindelige plastfyldninger, vil det altid være en specialist, der behandler dig. 

 

Du er i centrum

Bag står klinikejerne Hasse Rønager, Anne Falch Rønager og Claus Rislin. Nogle af landets førende tandlæger inden for implantater, kirurgi og tand-retning. Høj, faglig standard er et dagligt mål og altid i tæt dialog med patienterne: 

– Gennem dialog om den enkeltes muligheder skaber vi den løsning, der egner sig bedst for dig. Vi sætter med andre ord dig i centrum og sikrer den bedste kvalitet, siger klinikejer og tandlæge Hasse Rønager.

Nogle af landets bedste specialister arbejder her.

Implantatklinik København hverken ligner eller er en helt almindelig tandlægeklinik. 

 

Implantatklinik København 

Nørre Farimagsgade 13 / 33 15 20 33 / implantatklinik.dk

Åbningstider: Mandag-torsdag: 7.45-18 / Fredag: 7.45-16

error: Content is protected !!
X