NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Implantatklinik København og Smiledesigns er kompetencecentre for alle slags tandbehandlinger. Fra tandrensning til avanceret kirurgi,  eget porcelænslaboratorium, implantater og kosmetisk tandretning.

D er er kunst på væggene, levende lys og friske blomster i de fornemme lokaler. Implantatklinik København skiller sig i den grad ud fra andre tandlæge­klinikker. For udover den imøde­kommende stemning får du adgang til et stort team af engagerede tandlæger og medarbejdere med hvert deres kompetenceområde. Om du skal have nye implantater – et af klinikkens absolut kerneområder – have foretaget avanceret plastik­kirurgi i tandkødet eller almindelige plastfyldninger, vil det altid være en specialist, der behandler dig.

Du er i centrum

Bag står klinikejerne Hasse Rønager, Anne Falch Rønager og Claus Rislin. Nogle af landets førende tand­læger inden for implantater, kirurgi og tand­retning. Høj, faglig standard er et dagligt mål og altid i tæt dialog med patienterne:
– Gennem dialog om den enkeltes muligheder skaber vi den løsning, der egner sig bedst for dig. Vi sætter med andre ord dig i centrum og sikrer den bedste kvalitet, siger klinikejer og tandlæge Hasse Rønager.

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Overlad drømmesmilet til eksperterne

Overlad drømmesmilet til eksperterne

Implantatklinik København har også en årelang erfaring med kosmetisk tandretning og har derfor åbnet signaturklinikken Smiledesigns.
Her er også tale om et kompetence­center med et suverænt skarpt fokus: Kosmetisk tandretning med Invisalign. Den efterhånden kendte metode med den usynlige bøjle som gør, at man næsten ikke kan se, at man har bøjle på. Smiledesigns ligger i samme ejendom som Implantat­klinikken og er en stor og smuk selv­stændig klinik, indrettet af Henning Larsen Architects i natur­materialer som beton, marmor og træ i lyse og afdæmpede nuancer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X