Vælg en side

Yournurse hjælper en nordsjællandsk familie under et kompliceret og komplekst indlæggelsesforløb.

For de fleste er det overvældende både at skulle forholde sig til ens kæres alvorlige sygdom og en ukendt verden med sygefaglige termer, læger, sygeplejersker og stuegang. Men tænk, hvis man havde en professionel person med overskud og indsigt med sig hele vejen? En, der kunne udøve kvalitetssygepleje, når det var nødvendigt, og agere tovholder, så man selv kunne tage sig af sit familiemedlem. Den private sygeplejevirksomhed Yournurse ved, hvor sårbar og stressende alvorlig sygdom er, og gør derfor i skrivende stund en markant forskel for en familie, som har en af deres kære indlagt.

Giver tryghed for familien

– Der er tale om et komplekst og kompliceret forløb, hvor vi er til stede dagligt klokken 8-16. Vi er familiens øjne og ører, hvor vi deltager i stuegang og er tovholder på hele forløbet, så familien helt kan hellige sig tiden med familiemedlemmet. Som pårørende skaber det en stor tryghed i en forvejen svær situation, forklarer sygeplejerske og indehaver Johanne Sand, som har et team af dygtige sygeplejersker, nøje udvalgt ud fra deres personlighed, erfaring og specialer.

Yournurse yder sygefaglig hjælp til en lang række situationer, og samarbejder med Kysthospitalet Skodsborg og den private vagtlægeordning Privatlægen (Hellerup).

Der tilbydes skrædder-syede dag- og døgn-behandlingsforløb. Fra 550 kr. pr. time hele døgnet.

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

error: Content is protected !!
X