Vælg en side

Om det er sommer eller vinter, så ønsker vi at se friske og naturlige ud. Se her, hvordan du hjælper din hud godt på vej. Vi ønsker en glowy hud, men uden at have for meget makeup på.

1. Du tænker måske med det samme Highlighter, når du tænker GLOW! Men det er ikke kun highlighter, vi kan bruge. Det første skridt er, at du eksfolierer huden og giver den masser af fugt med din yndlingscreme og en fugtmaske. Vinteren kan være hård, og vores hud mangler ofte fugt.

2. Facescrubs og en god fugtmaske giver dig mere jævn hud, og den får mere glød, fordi der kommer gang i blodcirkulationen, og de døde hudceller forsvinder fra overfladen. Din hud vil være mere modtagelig for produkter, og du opnår mere glød i ansigtet.

3. Brug makeup i varmere eller gyldne toner. En bronzer med lidt shimmer er også en god investering, hvis du ønsker en naturlig solkysset effekt på huden. Påfør de steder, hvor solen normalt rammer ansigtet.

4. Brug mere shiny produkter og mindre matte øjenskygger. Tromborg har for eksempel mange flotte cremede øjenskygger. De kan nemt og hurtigt påføres med fingerne.

5. Prøv også en flydende highlighter i stedet for en mat. Den flydende highlighter får din hud til at se levende og smuk ud, og det er også langt nemmere at påføre alle de steder, du ønsker mere glow.

6. Brug lipgloss eller en shiny lipbalm, der både plejer dine læber og giver dig et mere frisk og glowy look.

Khatera faizzad
Du kan få mere inspiration og følge mig på Instagram som beautyentrepreneur @styledbykhatera.
Vi har en ny lancering til sommer, og jeg håber at du vil følge med i min rejse i fashion verdenen. Læs også mere omkring mine services på www.bykhatera.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X