Vælg en side

Om det er sommer eller vinter, så ønsker vi at se friske og naturlige ud. Se her, hvordan du hjælper din hud godt på vej. Vi ønsker en glowy hud, men uden at have for meget makeup på.

1. Du tænker måske med det samme Highlighter, når du tænker GLOW! Men det er ikke kun highlighter, vi kan bruge. Det første skridt er, at du eksfolierer huden og giver den masser af fugt med din yndlingscreme og en fugtmaske. Vinteren kan være hård, og vores hud mangler ofte fugt.

2. Facescrubs og en god fugtmaske giver dig mere jævn hud, og den får mere glød, fordi der kommer gang i blodcirkulationen, og de døde hudceller forsvinder fra overfladen. Din hud vil være mere modtagelig for produkter, og du opnår mere glød i ansigtet.

3. Brug makeup i varmere eller gyldne toner. En bronzer med lidt shimmer er også en god investering, hvis du ønsker en naturlig solkysset effekt på huden. Påfør de steder, hvor solen normalt rammer ansigtet.

4. Brug mere shiny produkter og mindre matte øjenskygger. Tromborg har for eksempel mange flotte cremede øjenskygger. De kan nemt og hurtigt påføres med fingerne.

5. Prøv også en flydende highlighter i stedet for en mat. Den flydende highlighter får din hud til at se levende og smuk ud, og det er også langt nemmere at påføre alle de steder, du ønsker mere glow.

6. Brug lipgloss eller en shiny lipbalm, der både plejer dine læber og giver dig et mere frisk og glowy look.

Khatera faizzad
Du kan få mere inspiration og følge mig på Instagram som beautyentrepreneur @styledbykhatera.
Vi har en ny lancering til sommer, og jeg håber at du vil følge med i min rejse i fashion verdenen. Læs også mere omkring mine services på www.bykhatera.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.