Vælg en side

 

Privathospitalerne i Danmark er inde i en positiv udvikling. Det sker, fordi flere og flere danskere har fået øje på fordelene ved privathospitalernes behandling, service og den minimale ventetid.

 

Nu åbner dørene op til Adeas Hospitaler, der med 140 hånd­plukkede medarbejdere bliver en af Danmarks største og mest kompetente hospitalskæder. Der er reelt tale om, at det tidligere Kysthospitalet i Skodsborg nu udvider ved at overtage lokalerne og en del specialiseret udstyr fra det tidligere Aleris Hamlet i Parken på Østerbro. Det samlede foretagende kommer under det nye navn Adeas Hospitaler til at dække hele Nordsjælland og København, men tiltrækker patienter fra hele landet.
– Vi oplever markant vækst, og rammerne var blevet snævre her i Skodsborg. Derfor slog vi til, da vi fik mulighed for at overtage lokaler og udstyr fra det gamle Aleris Hamlet i Parken. Fremover vil vi således have to afdelinger, én i Skodsborg og én på Østerbro i København, forklarer adm. dir. Kim Hafstrøm.

 

Adeas Hospitaler har tre partnere. Kim Hafstrøm, der har flere årtiers ekspertise fra medicinalbranchen og opstart af privathospitaler, og dertil et par garvede læger inden for den private hospitalssektor, nemlig Klaus Bak og Frank Odgaard, der hver har 20 års erfaring i at drive privathospitaler, begge er i øvrigt speciallæger i ortopædkirurgi.

 

Eksklusivitet, kompetence og tryghed

Hos Adeas Hospitaler er der tre nøglebegreber, der er centrale: Eksklusivitet, kompetence og tryghed.
Eksklusiviteten giver næsten sig selv, hvad enten det er lokalerne i Skodsborg med den smukke udsigt over Øresund, eller de centralt beliggende lokaler i Parken på Østerbro.
Kompetence er et andet nøglebegreb, og det ligger som en integreret del af Adeas’ ‘DNA’. De 40 special­læger og i alt 140 ansatte er nøje udvalgt og er blandt de førende inden for deres fag.
Tryghed er det sidste nøglebegreb, og det ses blandt andet ved, at det er den samme læge, som følger patienten fra undersøgelse over eventuelle operationer til efterfølgende samtale og kontrol.
– Det er afgørende for os, at vi tilbyder noget ekstra i forhold til en traditionel indlæggelse på hospitalet. Vi ønsker at videreføre de bedste elementer fra de traditionelle hospitaler og tilføre de elementer, som vi mener mangler eller kan forbedres. Det handler blandt andet om at have tid til patientfokus, at kunne restituere i behagelige omgivelser, og at man som patient mødes af topmotiverede behandlere.

 

 

Adeas Hospitaler betyder flere behandlingsmuligheder

Adeas Hospitaler har tre partnere. Kim Hafstrøm, der har flere årtiers ekspertise fra medicinalbranchen samt opstart af privathospitaler, og dertil et par garvede læger inden for den private hospitalssektor, nemlig Klaus Bak og Frank Odgaard, der hver har 20 års erfaring i at drive privathospitaler; begge er i øvrigt speciallæger i ortopædkirurgi. Gennem det stærke ejerskab, og med de nye lokaler og moderne udstyr, kan patienterne fremover nyde godt af en bred palette af behandlingsmuligheder. Det betyder blandt andet bedre adgang til MR-scanninger, flere specialer og endnu hurtigere behandlinger.
– Vi er særdeles glade for, at vi med overtagelsen af Aleris Hamlets lokaler i Parken vil kunne tilbyde vores patienter et endnu bedre udvalg af specialer, behandling og pleje, foruden det nyeste og bedste udstyr. Dertil kommer styrken ved en klart defineret ejerstruktur, og korte kommandoveje der gør, at vi hurtigt og fleksibelt kan indrette os, når der kommer nye produkter, behandlingsmuligheder, eller når vores behandlere eller patienter efterspørger nye moderne services. Hos Adeas Hospitaler bruger vi absolut minimal tid på bureaukrati og maksimal tid på behandling og patienter, understreger Kim Hafstrøm.

 

Adeas Hospitaler har to afdelinger, én i Skodsborg og én på Østerbro i København. Begge steder er behandling og omgivelser i top.

 

Udover den helt specielle service, der er under et behandlingsforløb på Adeas, så tilbydes der også en række forløb med genoptræning. I de smukke omgivelser tæt på skov og strand er det således muligt at booke et privat ophold med genoptræning og sygeplejersker i døgnbemanding. Tilbuddet, som er ekstremt populært, varetages af dygtige fysio­terapeuter, professionelle sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Der er også plads til ægtefæller og pårørende i de store værelser. Alt sammen i rolige omgivelser i et naturskønt område. Nogle patienter foretrækker også sygepleje i deres private hjem, hvilket også er en mulighed.

 

Fremtiden tegner lys

Fremtiden for privathospitaler tegner positivt. De private sundhedsforsikringer driver en del af ud-viklingen, og både private og virksomheder kan se fordelen ved at investere i, at sygdomsforløb bliver korte og en så behagelig oplevelse som muligt.
– I fremtiden ser vi tendenser i retning af mere forebyggende arbejde. Alle vil selvfølgelig helst undgå de lange komplicerede sygdomsforløb. Derfor oplever vi også en stigende interesse for at investere i årlige helbredstjek for at fange sygdomme og skavanker, inden det udvikler sig. Et andet område, som er i vækst, er samarbejdet med det offentlige. Vi vil gerne byde ind og aflaste og være med til at forkorte ventelister til gavn for patienterne. For vores eget vedkommende ser vi en fremtid for Adeas, hvor vi i endnu højere grad kan servicere patienterne. Det kan blandt andet ske gennem teknologi, men også ved, at vi geografisk er til stede flere steder i landet. Vi ser en særdeles positiv fremtid for Adeas Hospitaler, afslutter adm. dir. Kim Hafstrøm

 

Der er også plads til ægtefæller og pårørende i de store værelser. Alt sammen i rolige omgivelser i et naturskønt område.

 

Adeas Privathospitaler med mange specialer

Adeas i Skodsborg og i Parken på Østerbro er det trygge valg ved mange forskellige behandlingsbehov. Uanset speciale prioriteres planlægningen, så ventetiden for patienten minimeres. Oversigt over
Adeas Hospitalernes specialer:

 • Ortopædkirurgi
 • Gynækologi
 • Kardiologi
 • Plastikkirurgi
 • Idrætsmedicin
 • Idrætskirurgi
 • Øre-, næse-, halskirurgi
 • Mave-tarm kirurgi
 • Gigt og reumatologi
 • MR-scanning
 • Ultralydsscanning
 • Medicinsk vægttabsbehandling
 • Røntgen
 • ACP/HVI behandling
 • Rygkirurgi
 • Dermatologi
 • Kosmetiske behandlinger
 • Rehabilitering
 • Privat sygepleje
 • Tværfaglig smerteklinik

Besøg NORD's Sundheds butikker her:

ADEAS – Sunekos hudopstramning

ADEAS – Sunekos hudopstramning

Parkens hud- og laserklinik, som er en del af Adeas privathospitaler, tilbyder nu behandling med Sunekos, en ny kosmetisk injektionsbehandling. Behandlingen øger hudens spændstighed og er derfor velegnet til den tynde hud i øjenomgivelserne, men kan også bruges til rynker i ansigtet, på halsen og hænderne. Behandlingen gives tre gange med 14 dages interval.

læs mere
Skal du tisse hele tiden?

Skal du tisse hele tiden?

Har du nogensinde set en kvinde over 40 hoppe i en hoppeborg? Nok ikke. En af grundene kan være, at hun som mange andre kvinder ikke kan holde sig. Men det kan der gøres noget ved, og det er ufarligt. Behandlingen ThermiVa på Dr. Esmanns Klinik virker mod såkaldt stress-inkontinens. Samtidig giver den mere følsomhed tilbage og dermed muligheden for et bedre sexliv.

læs mere
Røgfri på 1 time og slank uden kamp

Røgfri på 1 time og slank uden kamp

Jeanette Briem er hypnoterapeut på 9. år og har stor succes med sine behandlinger. Hun rykkede i 2019 sin klinik fra Amager til Østerbro, nærmere betegnet Willemoesgade 6, Østerbro. Hos Jeanette Briem kan du blive RØGFRI PÅ 1 TIME og SLANK UDEN KAMP (og kur).

læs mere
error: Content is protected !!
X