NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Moo Moo Isbar, der laver den skønneste veganske is i alle mulige, lækre smagssammensætninger, så selv den mest passionerede mælkeis-elsker må overgive sig, åbner i Århusgadekvarteret.

Den lille isforretning Moo Moo Isbar har de seneste år tilbudt hjemmelavet is i små butikker i Ørestaden og på Kongelundsvej. Succesen med den hjemmlavede is har været stor, fordi der er satset på råvarer af høj kvalitet for at give den allerbedste smagsoplevelse. Derfor flytter de fra marts til større og flottere lokaler på Göteborg Plads i Nordhavn. Sortimentet har indtil nu været overvejende vegansk, hvilket Moo Moos gæster har taget imod med begejstring, og selv garvede iselskere kan ikke smage forskel.

100% vegansk

Moo Moo Isbar tager derfor springet og bliver 100 procent vegansk. Det gælder både is og iskager, men desuden kager, sandwich, kaffe, juice og wraps, som cafeen også tilbyder. Bag Moo Moo Isbar står Sofia Denoux, der er ekspert i italiensk isproduktion og Line Forsberg, der i 20 år har arbejdet med fødevarehygiejne. Det er blevet til Moo Moo Isbar, hvor der så vidt muligt bruges danske råvarer og komposterbar emballage.

Moo Moo Isbar

Vegansk, sukkerfrit, glutenfrit & ketois.

Isdisk?
Lej en Moo Moo isdisk til fx fødselsdag og konfirmation.

Iskurser for børn

 

Besøg NORDs gastrobutikker her:

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.


error: Indhold er beskyttet.
X