Vælg en side

Elsker du at lave et flot fødselsdagsbord eller vil du gerne give konfirmationsfesten et personligt touch, så er Uniqdays stedet for festpynt og engangsservice i høj kvalitet og unikt design.

Tænk, at engangsservice kan være så smukt, sagde den kommende brud, da hun bestilte et parti af de fine gule paptallerkner med guldkant hos Uniqdays. Det ligner jo en rigtig tallerken!

– De skulle holde bryllupsfesten i haven, og for at gøre det nemmere for serveringspersonalet i forhold til oprydning, og samtidig holde parrets elegante feststil, valgte bruden at bruge engangsservice, da kagen skulle serveres, fortæller Lissan Voss Sørensen. Kvinden bag Uniqdays. En webshop med alt hvad hjertet kan begære af festpynt og engangsservice i en personlig og elegant stil.

Håndplukket i hele verden

Uniqdays opstod ud fra Lissans eget behov om at kunne pynte op til sin datters 5-års fødselsdag med pynt og engangsservice i høj kvalitet og med et elegant og personligt design.

– Jeg syntes, der manglede noget andet end de sædvanlige papkrus med flag på og almindelige balloner, siger Lissan, som den gang indledte en intens jagt efter alt dét, hun savnede.

– Det var under min store søgning, at ideen opstod om at samle det hele ét sted. For der måtte være andre end mig med samme behov.

Erfaren festarrangør

Med Lissans Master Degree i  management fra England, hendes store erfaring fra globale virksomheder med messer og konferencer, samt inspiration fra 10 års udstationering, driver hun i dag Uniqdays. Alt er håndplukket fra internationale leverandører og udvalgt til at kunne bruges til bryllupper, konfirmationer, polterabends, baby-shower, dåb, familiefester m.m. Du kan klikke dig rundt i det store udvalg under kategorierne festkasser, tallerkner, servietter & krus, balloner, kagelys, toppers, tilbehør, godteposer & tilbehør og sæsonbetonet pynt.

Festkasser er ekstra nemt

Vi er især vilde med de flotte og elegante balloner med og uden konfetti i pastelfarver, guld eller sølv. Godteposerne er også skønne, fordi de kan bruges til alt fra børnefødselsdage til værtindegave. Og så er der Unigdays festkasser:

– Festkasserne er målrettet en særlig begivenhed og er oplagt til jer, der vil gøre det hele endnu nemmere, fordi alt er samlet i én kasse, siger Lissan, der indimellem også siger ja til at stå for  særlige events.

error: Content is protected !!
X