Vælg en side

Når arbejdsugen bliver lidt for lang og der er for mange bolde i luften, er det Ulla Thor-Jensen fra Skovshoved Sundhedsklinik, der får NORDs redaktør ned på jorden igen ladet med ny energi.

 

Det er en lille, dunkende nerve under øjet, som kan drille, når arbejdsugen sniger sig op på 80 timer, og som jeg har lært at lytte til. Den fortæller mig, at mit system er presset, og det er tid til at komme forbi Ulla Thor-Jensen i Skovshoved Sundhedsklinik. I hendes skønne hus ved Øresund, som i sig selv er et helende sted, er jeg blevet behandlet med 1,5 times kinesiologi og healing de seneste 10 år.
Skovshoved Sundhedsklinik hjælper mennesker med mange forskellige typer problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. De fleste får en kinesiologisk behandling, men Ulla giver også tankefeltterapi, wellness-behandlinger, herunder healingmassage, som giver velvære og ro i kroppen. Hun har mange års erfaring, uddannelse og en intuition, der slår alt.

 

Kroppen fortæller, hvor i livet det gør ondt

Når Ulla arbejder med kinesiologien, fungerer det som en muskeltest, hvor jeg fx rækker min arm frem, mens jeg taler med Ulla om forskellige emner. Hvis et emne påvirker mig, reagerer armen instinktivt og fortæller, at her kunne der være et problem. På den måde gennemgår hun grundigt min krop, som fortæller hende, hvor det gør ondt i livet. Jeg får også massage og healing, og når jeg går derfra igen, har jeg altid armene i vejret. Jeg føler mig lykkelig, fuld af energi og overskud til at tage fat på den bunke arbejde, der altid er i en deadline.
Jeg tror på, at det er vigtigt at tage sig af sin krop og sjæl, og jeg har stor glæde af at benytte et fast hold af behandlere, der som Ulla grounder mig og giver mig ny energi på livskontoen. Mange af os drøner gennem livet i høj fart, og så er det vigtigt, at vi indimellem standser op og giver kroppen en pause. Min datter og selv min hund sender jeg også forbi Ulla, når de har det svært eller blot skal have et sundhedstjek. Du kan jo starte med at spørge dig selv: Hvornår har du sidst gjort noget for dig selv?

 

Klinikindehaver Ulla Thor-Jensen

 

Skovshoved Sundhedsklinik
Strandvejen 308 B / Klampenborg
26 37 37 79 / skovshovedsundhedsklinik.dk

Klinikken er åben efter aftale.

Kinesiologi er en kendt og gennemprøvet metode til at lokalisere fysiske og psykiske ubalancer ved lette tryk. Målet er at finde frem til den mest optimale behandling, så problemerne løses eller bedres.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Velvære starter altid med fødderne

Velvære starter altid med fødderne

Forkæl dine fødder hos frkfod, Charlottenlunds kendte og hyggelige fodklinik – et univers for helhedsperspektiv, mentorforløb og clairvoyance. Lægeeksamineret fodterapeut Magnolia Noazofia Lotuz giver de mest velplejede, bløde fødder og har de seneste 18 år sendt sine...

læs mere
Magiske løft og ultimativt velvære for krop og sjæl

Magiske løft og ultimativt velvære for krop og sjæl

Norskfødte Jane Sandvik er suveræn til at få løst kroppen op for fastlåste spændinger. Og ikke kun kroppen bliver som smør under hendes magiske hænder. Hendes luksusbehandling med japansk lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet – uden kirurgi og fillers....

læs mere
Danmarks nye hospitalskæde Adeas Hospitaler

Danmarks nye hospitalskæde Adeas Hospitaler

Fra sommeren 2020 åbnes dørene til Adeas Hospitaler, der med 140 håndplukkede medarbejdere bliver en af Danmarks største og mest kompetente hospitalskæder. Det er det tidligere Kysthospitalet i Skodsborg, der har så stor succes, at man nu udvider ved at overtage...

læs mere
error: Content is protected !!
X