Vælg en side

Når arbejdsugen bliver lidt for lang og der er for mange bolde i luften, er det Ulla Thor-Jensen fra Skovshoved Sundhedsklinik, der får NORDs redaktør ned på jorden igen ladet med ny energi.

 

Det er en lille, dunkende nerve under øjet, som kan drille, når arbejdsugen sniger sig op på 80 timer, og som jeg har lært at lytte til. Den fortæller mig, at mit system er presset, og det er tid til at komme forbi Ulla Thor-Jensen i Skovshoved Sundhedsklinik. I hendes skønne hus ved Øresund, som i sig selv er et helende sted, er jeg blevet behandlet med 1,5 times kinesiologi og healing de seneste 10 år.
Skovshoved Sundhedsklinik hjælper mennesker med mange forskellige typer problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. De fleste får en kinesiologisk behandling, men Ulla giver også tankefeltterapi, wellness-behandlinger, herunder healingmassage, som giver velvære og ro i kroppen. Hun har mange års erfaring, uddannelse og en intuition, der slår alt.

 

Kroppen fortæller, hvor i livet det gør ondt

Når Ulla arbejder med kinesiologien, fungerer det som en muskeltest, hvor jeg fx rækker min arm frem, mens jeg taler med Ulla om forskellige emner. Hvis et emne påvirker mig, reagerer armen instinktivt og fortæller, at her kunne der være et problem. På den måde gennemgår hun grundigt min krop, som fortæller hende, hvor det gør ondt i livet. Jeg får også massage og healing, og når jeg går derfra igen, har jeg altid armene i vejret. Jeg føler mig lykkelig, fuld af energi og overskud til at tage fat på den bunke arbejde, der altid er i en deadline.
Jeg tror på, at det er vigtigt at tage sig af sin krop og sjæl, og jeg har stor glæde af at benytte et fast hold af behandlere, der som Ulla grounder mig og giver mig ny energi på livskontoen. Mange af os drøner gennem livet i høj fart, og så er det vigtigt, at vi indimellem standser op og giver kroppen en pause. Min datter og selv min hund sender jeg også forbi Ulla, når de har det svært eller blot skal have et sundhedstjek. Du kan jo starte med at spørge dig selv: Hvornår har du sidst gjort noget for dig selv?

 

Klinikindehaver Ulla Thor-Jensen

 

Kinesiologi er en kendt og gennemprøvet metode til at lokalisere fysiske og psykiske ubalancer ved lette tryk. Målet er at finde frem til den mest optimale behandling, så problemerne løses eller bedres.

 

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

læs mere
NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

læs mere
Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X