Vælg en side

Når arbejdsugen bliver lidt for lang og der er for mange bolde i luften, er det Ulla Thor-Jensen fra Skovshoved Sundhedsklinik, der får NORDs redaktør ned på jorden igen ladet med ny energi.

 

Det er en lille, dunkende nerve under øjet, som kan drille, når arbejdsugen sniger sig op på 80 timer, og som jeg har lært at lytte til. Den fortæller mig, at mit system er presset, og det er tid til at komme forbi Ulla Thor-Jensen i Skovshoved Sundhedsklinik. I hendes skønne hus ved Øresund, som i sig selv er et helende sted, er jeg blevet behandlet med 1,5 times kinesiologi og healing de seneste 10 år.
Skovshoved Sundhedsklinik hjælper mennesker med mange forskellige typer problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. De fleste får en kinesiologisk behandling, men Ulla giver også tankefeltterapi, wellness-behandlinger, herunder healingmassage, som giver velvære og ro i kroppen. Hun har mange års erfaring, uddannelse og en intuition, der slår alt.

 

Kroppen fortæller, hvor i livet det gør ondt

Når Ulla arbejder med kinesiologien, fungerer det som en muskeltest, hvor jeg fx rækker min arm frem, mens jeg taler med Ulla om forskellige emner. Hvis et emne påvirker mig, reagerer armen instinktivt og fortæller, at her kunne der være et problem. På den måde gennemgår hun grundigt min krop, som fortæller hende, hvor det gør ondt i livet. Jeg får også massage og healing, og når jeg går derfra igen, har jeg altid armene i vejret. Jeg føler mig lykkelig, fuld af energi og overskud til at tage fat på den bunke arbejde, der altid er i en deadline.
Jeg tror på, at det er vigtigt at tage sig af sin krop og sjæl, og jeg har stor glæde af at benytte et fast hold af behandlere, der som Ulla grounder mig og giver mig ny energi på livskontoen. Mange af os drøner gennem livet i høj fart, og så er det vigtigt, at vi indimellem standser op og giver kroppen en pause. Min datter og selv min hund sender jeg også forbi Ulla, når de har det svært eller blot skal have et sundhedstjek. Du kan jo starte med at spørge dig selv: Hvornår har du sidst gjort noget for dig selv?

 

Klinikindehaver Ulla Thor-Jensen

 

Kinesiologi er en kendt og gennemprøvet metode til at lokalisere fysiske og psykiske ubalancer ved lette tryk. Målet er at finde frem til den mest optimale behandling, så problemerne løses eller bedres.

 

Sommer og skrald i vores gader

Sommer og skrald i vores gader

I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.