Vælg en side

Nord for Esrum sø i den smukke og frodige ådal i hjertet af Nationalpark Kongernes Nordsjælland ligger en historisk perle.

 

Esrum kloster & Møllegård
Er man på udkig efter et sted med mulighed for at nyde et par timer sammen om fælles
natur- og kulturoplevelser, så er Esrum Kloster & Møllegård stedet.

Der er gratis adgang til hele området omkring Esrum Kloster, og der er åbent for gæster hele året. Nogle oplevelser er gratis, mens andre kræver billet. Man kan få hele overblikket på www.esrum.dk.

For hele familien
På Esrum Kloster & Møllegård finder man et væld af aktiviteter i den skønneste natur, hvor man virkelig føler historiens vingesus. Lær om middelalderens munke inde på klosteret, deltag i de mange familieaktiviteter, duft til urter og blomster i klosterhaven, klap lammene på klosterengen, besøg naturlegepladsen, spis frokost i Møllecaféen eller gå på opdagelse blandt de mange fristelser i butikken.

 

 

Har man mod på mere, kan en tur til Esrum kombineres med fx Dronningmølle strand 7,5 km, Gribskov 0,1 km, Esrum Sø 1 km, Helsingør 17 km, Hillerød 14 km, Gilleleje 11 km.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.