Vælg en side

Få optiker og indehaver af Allé Optik Theis Mallings helt egne anbefalinger på briller til mænd.

  1. Øverst: Mød foråret som “Easy Rider” Jaques Marie Mage er blevet inspireret af solbrillen som Dennis Hopper bærer i filmen “Easy Rider”.Meget lækker og kraftig acetat i 60’er-stil. Model: “Hopper”. 4.710 kr.
  2. Japansk Finesse. Kombinationen af acetat og titanium giver en meget sofistikeret og let solbrille med reference til 70’er stilens dobbeltbro. Masunaga model “Lupin”. 3.690 kr.

  3. Minimalistisk Retro Chrome Hearts er altid garant for de fedeste Solbriller. Model “Bangover” i cool kantet aviator-stil, udført i titanium, med hvidguldsbelægning og dekorationer i sterlingsølv. 7.320 kr.

  4. Lækker Rock´n Roll fra L.A. Raffinerede, men stadig robuste, faconen hedder Wellington, og Jacqus Marie Mage har lavet denne lækre titanium-solbrille, der er som hentet ud af den vilde vesten. Produceret i kun 350 stk. 7.320 kr.

Metallerne er tilbage
Spændende metalbriller begynder at pible frem, og Japanske Masunaga laver de mest fantastiske briller i titanium. Model GMS 106 er med sin ovale facon og dobbeltbro en klar trendsætter. 4.380 kr.

Den Klassiske Panto
Går aldrig nogensinde af mode, tidløs og lækker stil, der går perfekt sammen med den lyseblå skjorte. Her i en udgave fra Barton Perreira, model “Banks” i lys havana. 3.900 kr.

Skarp og markant
Den mørke og markante acetat er stadig helt med i modebilledet. Modellen “The Mark” fra danske Kilsgaard er en flot repræsentant for stilen. 3.320 kr.

Modig og kraftig
Modellen “Arapaho” er navngivet efter præriens store bøffeljægere. Jacques Marie Mage hylder dette spirituelle indianske folk med en markant brille i acetat og titanium. Brillen til ham der tør. 5.090 kr.

Allé Optik
Jægersborg Allé 25
2920 Charlottenlund
Telefon 39 63 35 92
alleoptik.dk

Åbningstider
Mandag-Torsdag: 9.30–17.30
Fredag: 9.30–18
Lørdag: 9.30–14

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Charlottenlund har fået sit eget lokale bilværksted, som er en del af auto­værkstedskædet Din Bilpartner. Værkstedet kan tage sig af alle reparationer og vedligeholdelse – også af supercars. Får du problemer med bilen om aftenen eller weekenden, kan du også mod et gebyr få repareret bilen straks.

læs mere
error: Content is protected !!
X