Skal du holde bryllup eller en anden stor fest i august eller september, så kontakt Thai Lanna nu.
For ud over at være områdets foretrukne sted for thai-takeaway, er Thai Lanna også en populær og erfaren leverandør til fester og arrangementer. Fra privatfesterne til musikfestivaler og events. Uanset om du vælger catering eller hele udtrækket med kok og wok, så er det Nusara (Anna) Chamnanpradids og hendes dygtige køkkenteams kendte hjemmelavede thaimad, du og dine gæster får. Sundt og super velsmagende og derfor velegnet til de store fester, hvor god mad er et must. Thai Lanna holder sommerlukket i juli, så tag en uforpligtende snak allerede nu.



Thot man pla
(fiskefrikadeller)
4 stk. 49 kr.
Po-pia-thot
(miniforårsruller)
4 stk. 45 kr.
Po pia goong
(indbagte tigerrejer)
2 stk. 39 kr.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Juleflødeboller
Antal: 16 stk. • Sværhedsgrad: svær • Arbejdstid: 2 timer • Bagetid: 10-13 min. Vaniljekransebunde: 40 g mandler, 0,5 god vaniljestang, 90 g lyst rørsukker, 100 g blødt smør, 1 æggeblomme, 125 g hvedemel. Krydderiblanding: Korn fra 0,5 vaniljestang, 0,5 tsk stødt kanel, 0,5 tsk stødt ingefær, 2 kardemommekapsler, 1 hel stjerneanis, 3 hele nelliker. Flødebolleskum: 250 g hvidt sukker. 100 g glukosesirup. 75 g vand. 140 g æggehvider. 1 spsk sukker. Overtræk: 800 g mørk chokolade 2 tsk bronzestøv. Desuden 1 termometer, 1 engangssprøjtepose, 1 stjernetylle, 10 mm i diameter, 1 stor glat tylle – 14 cm i diameter. Sådan gør du: vaniljekransebunde: Kog mandlerne i lidt vand i et par minutter og smut dem. Lad dem tørre. Rist mandlerne i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. Lad dem køle af. Lad imens ovnen forblive tændt. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt kornene ud.
Mas dem sammen med lidt af sukkeret. Pisk vaniljesukker, sukker og blødt smør godt sammen i en skål. Pisk også æggeblommen i. Blend mandlerne til fint mandelmel sammen med ca. 50 g af hvedemelet i en minihakker. Ælt mandelmelet og resten af hvedemelet i dejen.
Kartoffel-porresuppe med rygeostecreme og sprød topping
Gå nye veje med en elsket klassiker. Og få den skønne fedme og umamismag fra den røgede creme. Til 4 madglade. Suppen:1 kg bagekartofler (mix evt. med jordskokker) - brug her rub og stub3-4 mellemstore porrer - brug her rub og stub12 dl hønsebouillon25 gr smør2 dl...
Hvid chokolade kage med brombær sauce
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.