Vælg en side

Det kan både være en smagssag og et spørgsmål om match at finde den rigtige tandlæge. Vi har samlet en håndfuld af områdets bedste og meget forskellige tandlæger med kvalitet og høj faglighed til fælles.

 

Tandlæge Heidi Lund

En moderne klinik, der udfører alle almindelige tandbehandlinger og kirurgiske og kosmetiske tandbehandlinger til skarpe priser. Der lægges stor vægt på, at planlægning af behandlingsforløbet sker gennem en dialog mellem dig og det højtkvalificerede personale. Klinikken er moderne udstyret og benytter bl.a. digital røntgen, intraoralt kamera, 3D scanner og mikroskop.

Åbningstider: Mandag-tirsdag: 8-18 / Onsdag: 7-15 / Torsdag: 8-15.30 / Fredag: 7-15

 

Tuborg tandklinik

‘Kåret til Danmarks bedste tandklinik i 2019’ siger jo alt om klinikken med de store flotte behandlingsrum med ekstra komfortable stole og spændende kunst på væggene, god kaffe på kanden eller en fadøl! Det er en helhedsoplevelse at være klient her, hvor kvalitet, faglighed og individuel behandling går op i en højere enhed med fantastisk beliggenhed og en charmerende og eksklusiv indretning samt god parkering.

Åbningstider: Mandag: 7-18 / Tirsdag-torsdag: 7-16 / Fredag: 7-13

 

Tandlæge Annelise Blom

Moderne og nyrenoveret tandklinik med dig som patient helt i centrum. Klinikken udfører alle slags behandlinger, men har stor vægt på kosmetisk tandpleje og implantatbehandlinger. Og har du tandlægeskræk, eller bare er lidt utryg ved at gå til tandlægen, er klinikken rigtig god til at få dig til at slappe af. Man gør meget ud af den både omsorgsfulde, smertefrie og grundige behandling.

Åbningstider: Mandag: 8.30-18 / Tirsdag-onsdag: 8-16 / Torsdag: 8-18 / Fredag: 8-14

Tandlægerne på Alléen

Jægersborg Allés kendte tandlægeklinik som udover alle de almindelige tandbehandlinger også tilbyder en unik behandling ved fremstilling af kroner, indlæg og broer. Fx kan du få en porcelænskrone på ét enkelt besøg med den topmoderne CEREC-metode. Du slipper for silikoneaftryk og midlertidige alu-hætter. Kronen bliver fremstillet på klinikken, mens du venter, og den bliver sat fast med det samme.

Åbningstider: Mandag-torsdag: 8-16.30 / Fredag: 8-12

 

Tandlægerne Classensgade

Bor eller arbejder du i smørhullet Hellerup-Østerbro, er kvalitetsklinikken med tandlægerne Mia og Anders Rimhoff Byrel helt sikkert noget for dig. Tillid, tryghed og god kvalitet gælder for alle slags behandlinger. Uanset om det er den årlige undersøgelse og tandrensning, eller du døjer med større problematikker, som kræver komplicerede behandlingsstrategier og teknikker.

Åbningstider: Mandag: 8-15.30 / Tirsdag: 7.30-17 / Onsdag: 7.30-15 / Torsdag: 8-17 / Fredag: 8-13.30 / Lørdag efter aftale.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Vi sætter patienten i centrum

Vi sætter patienten i centrum

Implantatklinik København og Smiledesigns er kompetencecentre for alle slags tandbehandlinger. Fra tandrensning til avanceret kirurgi, eget porcelænslaboratorium, implantater og kosmetisk tandretning.
Der er kunst på væggene, levende lys og friske blomster i de fornemme lokaler. Implantatklinik København skiller sig i den grad ud fra andre tandlæge­klinikker. For udover den imøde­kommende stemning får du adgang til et stort team af engagerede tandlæger og medarbejdere med hvert deres kompetenceområde. Om du skal have nye implantater – et af klinikkens absolut kerneområder – have foretaget avanceret plastik­kirurgi i tandkødet eller almindelige plastfyldninger, vil det altid være en specialist, der behandler dig.

læs mere
Overlad drømmesmilet til eksperterne

Overlad drømmesmilet til eksperterne

Implantatklinik København har også en årelang erfaring med kosmetisk tandretning og har derfor åbnet signaturklinikken Smiledesigns.
Her er også tale om et kompetence­center med et suverænt skarpt fokus: Kosmetisk tandretning med Invisalign. Den efterhånden kendte metode med den usynlige bøjle som gør, at man næsten ikke kan se, at man har bøjle på. Smiledesigns ligger i samme ejendom som Implantat­klinikken og er en stor og smuk selv­stændig klinik, indrettet af Henning Larsen Architects i natur­materialer som beton, marmor og træ i lyse og afdæmpede nuancer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X